Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στο οποίο γίνεται αναφορά στις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής όπως στον κύκλο επιμόρφωσης παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκε με την ημερίδα της Χρυσούπολης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«1. Ένας κύκλος επιμόρφωσης παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε με την ημερίδα της Χρυσούπολης, που διεξήχθη στις 16/01/2018 και την παρακολούθησαν τα σωματεία του Δήμου Νέστου. Προηγήθηκαν οι ημερίδες της Καβάλας στο Αμφιθέατρο της Ν. Καρβάλης, της Ελευθερούπολης στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παγγαίου και της Θάσου στην αίθουσα του Καλογερικού. Κατά κοινή ομολογία, η ενέργεια αυτή της ΕΠΣ Καβάλας κρίθηκε από τους παράγοντες επιτυχημένη, καθώς Ένωση και σωματεία ήρθαν ακόμη πιο κοντά και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τις νέες τροποποιήσεις του Κανονισμού Διαιτησίας. Ευχή και επιθυμία όλων είναι να συνεχισθεί αυτή η προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΣ Καβάλας και να μην μείνει μία απλή εξαγγελία.

    2. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει προγραμματίσει τα τρία επόμενα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών και, πιο συγκεκριμένα, για τις κατηγορίες (Κ-9) και (Κ-11). Το πρόγραμμα των αγώνων, που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας, έχει ως εξής:

    ·         Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, Κατηγορία (Κ-9) και (Κ-11)

    ·         Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, Κατηγορία (Κ-9) και (Κ-11)

    ·         Κυριακή 1 Απριλίου 2018, Κατηγορία (Κ-9) και (Κ-11)

    Τα ανωτέρω τουρνουά θα διεξαχθούν σε γήπεδα που θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή και θα ανακοινωθούν στα σωματεία έγκαιρα, ώστε και αυτά με τη σειρά τους να προγραμματίσουν τις δικές τους υποχρεώσεις.

    3. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, μετά από τις απολογίες τους, επέβαλε στους παρακάτω τις ακόλουθες ποινές:

    α. Καρυώτη Γεώργιο, παράγοντα του σωματείου ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ και αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες. Η ποινή αυτή επιβλήθηκε για την παραβατική του συμπεριφορά στον αγώνα ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ – ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    β. Ξανθόπουλο Απόστολο, παράγοντα του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ και αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες. Η ποινή αυτή επιβλήθηκε για την παραβατική του συμπεριφορά στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΦΩΛΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ.

    γ. Κοντοστόλη Κωνσταντίνο, παράγοντα του σωματείου ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ και αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες. Η ποινή αυτή επιβλήθηκε για την παραβατική του συμπεριφορά στον αγώνα ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ – ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    4. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων, καλεί σε απολογία τους παρακάτω:

    α. Σωματείο ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    β. Ταβιτζόγλου Λάζαρο, παράγοντα του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΚΑΒΑΛΑ 2004 – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ.

    γ. Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ και παράγοντα Τσάκωνα Δημήτριο, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ.

    δ. Στυλιανού Παντελή, προπονητή ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

    ε. Φαρσάκογλου Άνθιμο με αριθμό δελτίου 1126280, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    στ. Ρήγα Σταύρο, παράγοντα του σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ και ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ θα αρχίσουν στις 13:45 μ.μ.

    6. Μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου μας Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, για αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, λόγω του ότι την ίδια ημέρα και ώρα διεξάγεται και ο αγώνας των δύο πρωτοπόρων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας θέλοντας να βοηθήσει όλα τα σωματεία χωρίς να προκαλέσει προβλήματα στον προγραμματισμό των αγώνων, αποφάσισε ο αγώνας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΠΕΡΝΗΣ με την ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ να ξεκινήσει στις 13:00 μ.μ.

    Με την κίνηση της αυτή, η Ένωση θέλησε να δώσει τη χαρά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, και όχι μόνο, να παρακολουθήσει τους δύο αυτούς σπουδαίους αγώνες, αλλά και να έχουν τα γηπεδούχα σωματεία εισπρακτική επιτυχία, κάτι το οποίο έχουν πολύ  ανάγκη. Παράλληλα, προτρέπουμε όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να έρθουν στα γήπεδα, διότι με την παρουσία τους βοηθούν οικονομικά τα σωματεία και εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές μας».

     

    Comments are closed.