Bookmarks

    Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΜΑ Καρπερής πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του στον Α.Ο.Κ. μετά την ισοπαλία με το Νέστο και αρκετά είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του, τον Αλιατίδη που αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο ματς με το Νέστο ενώ στο ματς μέσα στην έδρα του Μ. Α Καρπερής δε θα έχει στη διάθεση του και τον Παπαστεριανό που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη

    Αναλυτικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης μετά το τέλος του αγώνα με το Νέστο στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

    -«Εύχομαι τον Σάββα τα καλύτερα, σε αυτόν και στην ομάδα του. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Θέλω να τονίσω ότι είχαμε καλή κατεύθυνση στην επίθεση ενώ είχαμε και πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σ` έναν αντίπαλο που είναι δυνατός και σ` ένα ντέρμπι που διεξήχθη σε δύσκολο γήπεδο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές για το αθλητικό τους παιχνίδι. Αυτή η ομάδα με γεμίζει αισιοδοξία. Ξεκινήσαμε με νέα παιδιά και κατορθώνουμε σιγά- σιγά με τα σκαμπανεβάσματα μας, τις ατυχίες και τις δυσκολίες που περνάμε να γινόμαστε μια καλή ομάδα.  Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη. Σήμερα την αξίζαμε 100% αλλά δεν την πήραμε. Συγχαρητήρια σους παίκτες μου για τις ψυχικές δυνάμεις αλλά και για την προσέγγιση στον παιχνίδι όπου ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Είμαστε πικραμένοι από το τελικό αποτέλεσμα ενώ εύχομαι καλή συνέχεια στο Νέστο. Δε θα κάνω σχόλιο για τη διαιτησία. Δε θα πω κουβέντα για τη διαιτησία, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Δε θα σχολιάσω καμία φάση. Ο Κεϊτά έκανε ένα λάθος και ήταν εκτός ομάδας. Πειθαρχικό λάθος αλλά είναι στο χέρι του να το διορθώσει και να μπει ξανά στην ομάδα. Όλα τα παιδιά που παίξανε ήταν εξαιρετικοί. Ο Αδαμάκης είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Βαλαβανόπουλο και αυτό είναι καλό αφού είναι ένα παιδί 17 χρονών ενώ παίξαμε σήμερα 4-4-2 Ήταν δύσκολο να μπούμε στην περιοχή αφού ο αντίπαλος είχε μαζεμένες τις γραμμές ενώ είχαμε προϋποθέσεις»

    Comments are closed.