Bookmarks

    Στον έναν εκ των δύο ημιτελικών αγώνων για τον φετινό θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε στην έδρα του Μ.Α. Αντιφιλίππων και μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες έμειναν στο (0-0).

     

    Ο Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, και στο παιχνίδι στους Αντιφιλίππους που είχε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο στο τέλος, έδωσε τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» να βγάλει θετικά συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε.

     

    Μέτριο το θέαμα

    Το παιχνίδι θα πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν μέτριο σε γενικές γραμμές, με λίγες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί κάποιες φορές την εστία των γηπεδούχων. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. έκανε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, έβαλε πολλούς και νεαρούς παίκτες, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενώ την ίδια ώρα ξεκούρασε πολλούς βασικούς αφού ακολουθεί το δύσκολο και πολύ καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη με τον τοπικό Ορφέα, για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναμέτρηση στην οποία ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλιατίδη και Παπαστεριανού οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους. Από την άλλη πλευρά η τεχνική ηγεσία του ΜΑ Αντιφιλίππων χρησιμοποίησε πολλούς βασικούς παίκτες οι οποίοι σε γενικές γραμμές άφησαν καλές και θετικές εντυπώσεις, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

     

    Λίγες ήταν οι φάσεις

    Στο 15’ του αγώνα ο Α.Ο.Κ. ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκούτσε στον Χατζηκυριάκου εντός της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 26’ ο Ζαρωτιάδης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας των γηπεδούχων η οποία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Καλή στιγμή για του «Αργοναύτες» μπορεί να χαρακτηριστεί και η φάση του 37’ με τον Θωμαϊδη να αστοχεί με σουτ από πολύ καλή θέση. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 58’ ο Α.Ο.Κ. είχε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Χατζηκυριάκου έπιασε δυνατό σουτ, με τα πόδια απομάκρυνε την μπάλα ο τερματοφύλακας Κυφωνίδης και στην εξέλιξη της φάσης ο Προβατίδης από πολύ ευνοϊκή θέση με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης ο Α.Ο.Κ. έχασε τρεις ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 86’ μετά την πάσα του Αδαμάκη ο Μπλιός με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και τόσο στο 88’ όσο στο 89’ με πρωταγωνιστή τον Προβατίδη, οι «Αργοναύτες» δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ για να πάρουν τη νίκη.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του ΜΑ Αντιφιλίππων με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Παναγιώτης Τσιάρας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Μπροτά του οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

     

    ΜΑ Αντιφιλίππων: Κυφωνίδης, Τουρασανίδης, Βουζουλίδης, Μπουτακίδης, Σολακίδης, Γαρούτσος, Τελίδης (60’Αμιάδης), Μιχαηλίδης, Σαουλίδης (86’ Παληκαράς), Παπουτσής (82’ Σακόπουλος), Θεοδοσιάδης (73’ Βακιρτζής).

     

    Α.Ο.Κ. : Παγκάκης, Ζαρωτιάδης, Τσακιρίδης, Παπαστεριανός, Σέχου, Παυλίδης, Δουρτμές, Θωμαίδης (80’ Μπλιός), Χατζηκυριάκου, Αδαμάκης, Προβατίδης.

     

    Οι δύο ημιτελικοί

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους δύο πρώτους ημιτελικούς του φετινού θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, είναι τα εξής:

    ΜΑ Αντιφιλίπων-Α.Ο. Καβάλα 0-0

    Βύρωνα-Βρασίδας Ν. Περάμου 1-0

     

    *** Οι επαναληπτικοί αγώνες ορίστηκαν από την ΕΠΣ Καβάλας να διεξαχθούν την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2018 στις 2 και μισή το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και της Νέας Περάμου αντίστοιχα.

    Comments are closed.