Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο σημειώνει ότι, δια του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής Αχιλλέα Μέγα, απευθύνει νέο κάλεσμα σε όλους τους νοσηλευτές – διασώστες του νομού μας που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΕΠΣ Καβάλας.

    Σε μία ακόμη προσπάθεια της, η Ένωση, θέλοντας να εμπλουτίσει τον κατάλογο με νέους διπλωματούχους νοσηλευτές και διασώστες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν τα καθήκοντα παροχής πρώτων βοηθειών στους αγώνες των πρωταθλημάτων ευθύνης μας, ζητάει από τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν είτε στη γραμματεία της ΕΠΣΚ, είτε στο φαξ 2510222751, είτε στο e-mail epskav@otenet.gr αίτηση ενδιαφέροντος.

    Με τον τρόπο αυτόν η Υγειονομική Επιτροπή θέλει να διευκολύνει ακόμη περισσότερο το έργο του ποδοσφαιρικού παράγοντα, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής μεταξύ των νοσηλευτών – διασωστών στους αγώνες του σωματείου του.

    Αγαπητοί συνάδελφοι, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να εξαλείψουμε κάθε κίνδυνο μη διεξαγωγής ενός αγώνα, λόγω μη παρουσίας ιατρού – νοσηλευτή – διασώστη στο γήπεδο, αλλά και πρωτίστως θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την υγεία όλων των ποδοσφαιριστών μας

    Comments are closed.