Bookmarks

    Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως τραυματισμών και ασθενειών που ταλαιπωρούν πολλούς ποδοσφαιριστές των μεικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας, οι Ενωσιακοί προπονητές πραγματοποίησαν το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (4/12) την τελευταία τους προπόνηση ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων που ακολουθούν με την ΕΠΣ Ξάνθης.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου αρχίζει ο δεύτερος γύρος των πρωταθλημάτων μεικτών ομάδων, με τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας να φιλοξενούνται στην Ξάνθη σε δύο πολύ κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να επισημάνουμε είναι το ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σε επίπεδο τραυματισμών στόχος τόσο για την ομάδα των Νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας όσο και για την αντίστοιχη των Παίδων κόντρα στις οι ομάδες της Ξάνθης είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα.

    Αξίζει να σμειώσουμε ότι οι προπονητές των ομάδων Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας, έχουν επιλέξει ήδη τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις αποστολές και αυτοί είναι οι εξής:

    ΝΕΟΙ Ε.Π.Σ. Καβάλας:

    Χρόνης, Παπαποστόλου, Τσαλμάς, Μαλανδρής, Γαβριήλ, Τουρεντζόγλου, Παρασκευάς, Καραμεταξάς, Λασκαράκης, Κλοκίδης, Λόλης, Παπάζογλου, Βλαχόπουλος, Κυζάκης, Καλλιοντζής, Κοντογεωργίου, Σιδηρόπουλος, Μοσχοφίδης

    ΠΑΙΔΕΣ Ε.Π.Σ. Καβάλας:

    Κούντουρας, Τσαλμάς, Ακιοζόγλου, Βουδούρης, Κουτράκης, Δούμας, Συμεωνίδης, Ανθουλάκης, Λασκαράκης, Δομνίδης, Τζεράκης, Παπαγεωργίου, Δεληγιαννίδης, Ματσάγκος, Ματσάγκος, Λάσκαρης, Τσονάκας, Ορφανίδης 

    Comments are closed.