Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο καλεί σε συνάντηση όλους όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων. Η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

    Στη συγκέντρωση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή ενός τέτοιου πρωταθλήματος και θα χαραχθούν, από κοινού, οι κατευθυντήριες γραμμές, πάνω στις οποίες θα συνταχθεί η προκήρυξη.

    Παρακαλούνται όσοι παραστούν να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους, οι οποίες θα κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή και πάνω σε αυτές θα γίνουν οι όποιες συζητήσεις.

    Θα συζητηθεί ο χρόνος έναρξης του πρωταθλήματος, τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων, ο χρόνος λήξης του πρωταθλήματος, η κάλυψη των αγώνων από διαιτητές και νοσηλευτές, η συχνότητα διεξαγωγής των αγώνων, η διάρκεια ενός αγώνα, τα δικαιολογητικά με τα οποία θα αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής κλπ.

    Η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από την πιστή εφαρμογή των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος από όλους τους εμπλεκομένους.

    Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, είναι υγεία, είναι πολιτισμός και μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους μας.

    Comments are closed.