Bookmarks

    H ΕΠΣ Καβάλας διοργανώνει δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Στο γήπεδο της Χρυσούπολης θα διεξαχθεί το τουρνουά κατηγορίας (Κ-9), ενώ στο γήπεδο της Πέρνης το τουρνουά κατηγορίας (Κ-11).

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά από την Ε.Π.Σ. Καβάλας στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

    To δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, αναφέρονται τα εξής:

    1. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 η ΕΠΣ Καβάλας διοργανώνει δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Στο γήπεδο της Χρυσούπολης θα διεξαχθεί το τουρνουά κατηγορίας (Κ-9), ενώ στο γήπεδο της Πέρνης το τουρνουά κατηγορίας (Κ-11).

    Τα δύο αυτά τουρνουά θα τιμήσουν με την παρουσία τους δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στο τουρνουά της Πέρνης θα παρευρεθεί το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Γιώργος Πανίδης, ενώ σε αυτό της Χρυσούπολης θα δώσει το παρών ο πρώην ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, κ. Καραβασίλης Χρήστος.

    2. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 η ΕΠΣ Καβάλας, σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελεί στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, θα βραβεύσει με τιμητική πλακέτα τον δήμαρχο Νέστου κ. Ευάγγελο Τσομπανόπουλο. Η βράβευση αυτή θα γίνει στο γήπεδο του Νέστου Χρυσούπολης, αμέσως μετά τη λήξη του τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση.

    3. Η ΕΠΣ Καβάλας εφιστά την προσοχή των σωματείων και τους ζητά να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην παρουσία ιατρών – νοσηλευτών – διασωστών κατά την διάρκεια των αγώνων τους. Με τον τρόπο αυτό δίνουν προτεραιότητα στην υγεία των ποδοσφαιριστών τους, ενώ παράλληλα αποφεύγουν κάθε δυσάρεστη συνέπεια για το σωματείο τους με την παρουσία των ανωτέρω σωστικών μελών στον αγώνα.

    Το νέο αυτό υποχρεωτικό μέτρο πρέπει από κοινού, σωματεία και ΕΠΣ Καβάλας, να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα, δίνοντας, έτσι, το μήνυμα ότι το τοπικό μας ποδόσφαιρο αλλάζει οριστικά σελίδα.

    4. Καλείται ο πρόεδρος του σωματείου ΚΑΒΑΛΑ 2004 κ. Ρούμπας Ιωάννης την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις για θέματα που αφορούν το σωματείο του”.

    Comments are closed.