Bookmarks

    Την προηγούμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Καβάλας, μαζί με τους καθηγητές φυσικής αγωγής και προπονητές ποδοσφαίρου, Άγγελο Κυρανούδη και Λουκά Τερμετζή, συναντήθηκαν με τους υπευθύνους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, που ως γνωστόν βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» προστασίας της Κομισιόν, και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδας προσφύγων και ομάδας του νομού μας.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έγινε, ο βουλευτής Καβάλας κ. Παπαφιλίππου έχει μεριμνήσει και για την ένδυση της ομάδας των προσφύγων, η οποία πιθανότατα θα γίνει από τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης.

    Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλων Καβάλας, Σίμος Ανθουλάκης, θα διαθέσει δωρεάν τις αθλητικές του εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας των προσφύγων, ενώ αφιλοκερδώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ο Ενωσιακός μας προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής Λουκάς Τερμετζής, με την καθοδήγηση και βοήθεια, πάντα, του κ. Άγγελου Κυρανούδη, καθηγητή στις σχολές προπονητών ποδοσφαίρου.

    Απομένει η επιλογή της ημερομηνίας και το γήπεδο τέλεσης του αγώνα αυτού, που θα είναι μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

    Η ΕΠΣ Καβάλας, σε ένδειξη ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους ταλαιπωρημένους αυτούς συνανθρώπους μας, δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της και προβάλλει το κοινωνικό της έργο, για το οποίο δημιουργήθηκε και είναι υποχρεωμένη να επιτελεί.

    Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή.

    Comments are closed.