Bookmarks

    Η Ε.Π.Σ. Καβάλας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμης της, καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, ότι από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 οποιοδήποτε σωματείο ή συναλλασσόμενος οικονομικά με την ΕΠΣ Καβάλας θα καταβάλλει όλες τις πληρωμές προς την Ένωση μέσω τραπέζης.

    Συγκεκριμένα, θα πρέπει πριν από τη συναλλαγή να καταθέτει το ποσό της συναλλαγής στον αριθμό λογαριασμού 5246021720531 της Τράπεζας Πειραιώς και, εν συνεχεία, θα προσκομίζει το καταθετήριο στη γραμματεία της Ένωσης, όπου και θα ολοκληρώνει τη συναλλαγή του.

    Παραδείγματος χάριν, ένας προπονητής για να παραλάβει το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, θα καταθέτει πρώτα το ποσό του παραβόλου στην τράπεζα και έπειτα θα προσκομίζει το καταθετήριο στην Ένωση, όπου και θα του εκδίδεται το Δελτίο Πιστοποίησης.

    Σε άλλο παράδειγμα, ένας παράγοντας για να καταθέσει μια αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή και να του εκδοθεί το δελτίο, θα καταθέτει πρώτα το ποσό του παραβόλου στην τράπεζα και στη συνέχεια θα προσκομίζει το καταθετήριο στην Ένωση, απ’ όπου και θα παραλαμβάνεται η αίτηση μεταβολών, ώστε να αποσταλεί στην ΕΠΟ.

    Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες να δείξουν κατανόηση και υπομονή στο νέο αυτό μέτρο, προκειμένου και αυτοί να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για διαφανή λειτουργία του ταμείου της ΕΠΣ Καβάλας.

    Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε να απευθύνεστε στον ταμία της Ένωσης, κ. Τάσο Στεφανίδη (τηλ. επικοινωνίας 6976624183).

    Comments are closed.