Bookmarks

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι διοργανώσεις των τουρνουά (Κ-9) και (Κ-11), που διεξήχθησαν σε Κρηνίδες και Αμυγδαλεώνα, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου, προχωρά στη διοργάνωση δύο ακόμη παρόμοιων τουρνουά την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

    Συγκεκριμένα πρόκειται για το τουρνουά για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-9) θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ αυτό για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-11) θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου Κεραυνός Πέρνης.

    Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στις δύο αυτές διοργανώσεις θα πρέπει να βρίσκονται στα ανωτέρω γήπεδα στις 09:30 π.μ. και η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10:00 π.μ.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι στο ίδιο δελτίο τύπου, σημειώνεται από τη διοργανώτρια αρχή ότι θα ακολουθήσει ανάρτηση με το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα δύο νέα τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας.

    Comments are closed.