Bookmarks

    Αποκλειστικά αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Καβάλα και στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι ο ποδοσφαιριστής των “Αργοναυτών” Μπερτνάρ Ρομπέρ. Ο Γάλλος συνδέθηκε με ενδεχόμενη επιστροφή του στον Πανθρακικό, που προσπαθεί να… αναστηλωθεί, στη θέση του γενικού αρχηγού. Και εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα; «Παίκτης εδώ και πόστο εκεί; Ταυτόχρονα;».

    Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που διατηρεί πάντα δεσμούς με την Κομοτηνή καθώς από την πρωτεύουσα της Ροδόπης κατάγεται η σύζυγός του, διαψεύδει την επιστροφή του στους Θρακιώτες, σε επικοινωνία με στελέχη των «γαλάζιων» όταν ερωτήθηκε σχετικά.

    Κατά συνέπεια, παραμένει ηγέτης του Α.Ο.Κ. στη νέα φιλόδοξη προσπάθεια και… μόνο. Κατόπιν αυτού, από την Καβάλα υπήρξε η εξής διαδικτυακή ενημέρωση.

    -«Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Bertrand Robert αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!».

    Βέβαια, η Καβάλα κάνει λόγο για δημοσίευμα, αλλά το δημοσίευμα είναι ανακοίνωση του ΑΠΣ Πανθρακικός, η αντίδραση του οποίου πλέον αναμένεται…

    Comments are closed.