Bookmarks

  Κάτι από το παρελθόν ξαναθύμισαν την Τετάρτη στην Κομοτηνή οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας μετά τις πολύ σημαντικές νίκες που σημείωσαν σε βάρος των αντίστοιχων συγκροτημάτων της Ε.Π.Σ. Έβρου. Τότε που ήταν το φόβητρο για κάθε αντίπαλο, τότε που ο στόχος ήταν υψηλός, τότε που διεκδικούσαν όχι απλά την είσοδο τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αλλά και μία θέση στο βάθρο.

  ΠΑΙΔΕΣ

  Η ομάδα των Παίδων παρατάχθηκε μπροστά στην τριάδα των διαιτητών Σταφυλά – Ναζιρόπουλο – Χρηστίδου της ΕΠΣ Έβρου με την παρακάτω σύνθεση: Ματσάγκος Α., Παπαγεωργίου, Τσονάκας, Ορφανίδης, Ματσάγκος Ι., Συμεωνίδης, Βουδούρης, Τζεράκης, Λασκαράκης, Ανθουλάκης, Δεληγιαννίδης. Χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και οι Μεσίνης, Λυσσαρίδης, Λάσκαρης, Δούμας και Δομνίδης.

  Η ομάδα των προπονητών Χατζηιωαννίδη – Τερμετζή – Χατζηβασιλειάδη πήρε τη δεύτερη της νίκη με σκορ 3-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

  ΝΕΟΙ

  Η ομάδα των Νέων μας παρατάχθηκε μπροστά στην τριπλέτα των διαιτητών  Σιμίδη – Ναζιρόπουλο – Χρηστίδου της Ένωσης Έβρου με την εξής σύνθεση: Μαϊμαρέλης, Τσαλμάς, Γαβριήλ, Τουρετζόγλου, Κυριαζούδης, Κουκούμης, Παρασκευάς, Νομικός, Βακιρτζής, Λώλης, Κλοκίδης. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν και οι Μπλιώνης, Λασκαράκης, Καραμεταξάς και Σιδηρόπουλος.

  Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Καβάλας στάθηκαν αξιοπρεπώς μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-0.

  Η Επιτροπή Μεικτών Ομάδων βλέπει την προσπάθεια της να αποδίδει καρπούς και αισιοδοξεί ότι σε βάθος χρόνου το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, μέσω των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων, θα πάρει τη θέση που του αξίζει. Η ποδοσφαιρική Καβάλα δεν μπορεί και δεν της αξίζει να είναι ουραγός σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου. Παράγοντες, προπονητές, διαιτητές πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω και όλοι μαζί να δουλέψουμε για τον κοινό στόχο, την άνοδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

  Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται και τα εξής:

  -“Θέλουμε τον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ στα σαλόνια των μεγάλων εθνικών κατηγοριών, θέλουμε το ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, τον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, τον ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, τον ΑΕΤΟ ΟΡΦΑΝΟΥ και όλα τα υπόλοιπα σωματεία μας να βρίσκονται ή να διεκδικούν την είσοδο τους στις εθνικές κατηγορίες. Θέλουμε τη βιτρίνα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, τις μεικτές μας ομάδες, να προβάλλουν τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού μας έξω από τα στενά όρια της περιοχής μας. Θέλουμε τα νεαρά αυτά παιδιά να περνούν πρώτα μέσα από τον Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και στη συνέχεια να γίνονται «μήλον της έριδος» για τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

  Όλοι μαζί μπορούμε

  Να σημειωθεί ότι μεγάλη εντύπωση έκανε στους ανθρώπους της ΕΠΣ Καβάλας αλλά και στους φιλάθλους μας, που συνόδευσαν τις ομάδες στην Κομοτηνή, το όμορφο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης. Το γήπεδο αυτό, που θεωρείται ένα ποδοσφαιρικό στολίδι για την περιοχή της Θρακιώτικης πόλης, είναι το δεύτερο ενωσιακό γήπεδο που διαθέτει η ΕΠΣ Θράκης. Μακάρι να τους φθάσουμε κάποτε κι εμείς στον τομέα αυτόν, διορθώνοντας έστω το ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή των Αμισιανών”.

  Comments are closed.