Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., στο οποίο ευχαριστεί θερμά τα 3 σωματεία εργαζομένων των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης που για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια έκαναν μια πολύ σημαντική δωρεά στην ομάδα.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ευχαριστεί θερμά τα 3 σωματεία εργαζομένων των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης που για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια έκαναν μια πολύ σημαντική δωρεά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τέτοιες επαναλαμβανόμενες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελούν μεγάλη ανάσα για την ομάδα μας που δεν έχει ισχυρούς χρηματοδότες και καταφέρνει να παλεύει με την στήριξη του κόσμου και των τοπικών επιχειρήσεων. Αξίζει να μνημονεύσουμε πως η πρώτη μεγάλη δωρεά από πλευράς των λιπασμάτων έγινε την περίοδο 2014-15, η δεύτερη την περίοδο 2015-16 και η τρίτη πριν από λίγες μέρες, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι άμεση η ανταπόκριση της και στα αιτήματα μας για δωρεάν παροχή λιπασμάτων για την συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων μας.

    Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τις μεγάλες χορηγίες από το Επιμελητήριο Καβάλας, το λατομείο Βουγιουκλή, την Εnergean Oil & Gas και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας που ακόμα μια χρονιά στέκονται στο πλευρό μας και δίνουν πνοή στο καραβάκι μας. Σύντομα θα ακολουθήσει και αφιέρωμα σε όλες τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την συγκινητική βοήθεια τους!

    ΥΓ: Tην Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας”.

    Από κει και πέρα να θυμίσουμε ότι οικονομική ενίσχυση στον ΑΟ Καβάλας παραδόθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, από τους Προέδρους των σωματείων εργαζομένων του εργοστασίου λιπασμάτων Ν. Καρβάλης Μένιο Κούνδουρο, Βασίλη Κοργιανόγλου και Γιώργο Θεοφυλακτίδη, στους εκπροσώπους της ομάδας Γιώργο Λουπέλη και Γ. Δεληκάρη. Η ενίσχυση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ, όπως εξήγησαν, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του εργοστασίου, ώστε να μπορέσει η ομάδα να καλύψει μέρος των αναγκών της και να έχει μια ακόμη καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Η επιταγή των 5.000 ευρώ, είναι μια χειρονομία που ίσως δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες, αλλά σίγουρα βοηθάει και δηλώνει φυσικά και το ενδιαφέρον του εργοστασίου.

    Comments are closed.