Bookmarks

    Το γειτονικό ντέρμπι του Α.Ο.Κ. με το Νέστο Χρυσούπολης μονοπωλεί το ενδιαφέρον την ερχόμενη Κυριακή (3/12) για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την προετοιμασία των “Αργοναυτών” να έχει μπει στην τελική ευθεία μετά την επιστροφή του Κώστα Ανυφαντάκη από την Κρήτη.

    Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε στις καθημερινές προπονήσεις το μεγαλύτερο βάρος πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ.. Το γεγονός μάλιστα ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης αντιμετωπίζει ελάχιστα αγωνιστικά προβλήματα, τον διευκολύνει προκειμένου να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για το ματς με το Νέστο. Είναι γνωστό βέβαια το ότι ο ποδοσφαιριστής Ρομπέρ την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα με τους προσαγωγούς αλλά η τραυματική του κατάσταση παρουσιάζει αισθητή βελτίωση. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης θα τον υπολογίζει στα πλάνα του. Πλην της συγκεκριμένης περίπτωσης επιπρόσθετα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία των “Αργοναυτών” και όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις.

    Είναι ένα πολύ

    καθοριστικό παιχνίδι

    Πάντως αυτό το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι το εντός έδρας παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης, για τον Α.Ο.Κ. είναι πολύ καθοριστικό και για το λόγο αυτό η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Πρόκειται για ένα κομβικό ματς από το οποίο η ομάδα του Α.Ο.Κ. δεν θέλει να έχει καμιά βαθμολογική απώλεια ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε το ότι πολύ δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των καβαλιωτών φιλάθλων την ερχόμενη Κυριακή στις κερκίδες του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες του Α.Ο.Κ. για να φτάσουν στην κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

    Comments are closed.