Bookmarks

    Με γεμάτο “οπλοστάσιο” και χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, ο Α.Ο.Κ. υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (12/11) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” τη Δόξα Προσκυνητών, σε ένα παιχνίδι που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη.

    Μάλιστα η 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την ολοκλήρωση της, αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για τους “Αργοναύτες” να περάσουν στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Για να γίνει αυτό, ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κερδίσει τη Δόξα Προσκυνητών και ο πρωτοπόρος Απόλλων Παραλιμνίου, να “στραβοπατήσει” στη Χρυσούπολη με τον τοπικό Νέστο. Εκείνο πάντως το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας κυλάει ομαλότατα, το βάρος στις καθημερινές προπονήσεις πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής και το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής του Α.Ο.Κ. υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό των “Αργοναυτών”. Το γεγονός μάλιστα ότι έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές διευκολύνει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. στο να σχεδιάσει τα πλάνα της όσο καλύτερα γίνεται.

    Το δελτίο τύπου

    Μαλιστα να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα Προσκυνητών, αναφέρει τα εξής:

    -“Την Κυριακή (15:00) η ομάδα μας υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2. Kαλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη. Για τα επόμενα παιχνίδια και μέχρι νεοτέρας, θα είναι ανοιχτή μόνο η θύρα 6 του σταδίου ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (γυναίκες) και 10€ (άνδρες).

    Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις εστίασης που στηρίζουν την προσπάθεια μας και σύντομα θα αναφερθούμε αναλυτικά σε όλες για την αξιέπαινη προσφορά τους. Μια από αυτές που και πέρυσι και φέτος στηρίζει την ομάδα μας είναι η Ψησταριά “Ο φαλάκρας” στα Αμισιανά Καβάλας, όπου για πολλοστή φορά γευμάτισαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μας”.

    Comments are closed.