Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Καβάλας στο ενημερώνει τους υποψήφιους προπονητές που πρόκειται να παρακολουθήσουν τη σχολή προπονητώνUEFA C, σχετικά με κάποια θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την λειτουργία της.

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα παρακάτω:

    α) Οι πρώτοι σαράντα έξι υποψήφιοι της λίστας που δημοσιεύσαμε πρέπει να καταθέσουν άμεσα το παράβολο των πεντακοσίων (500) ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και στη συνέχεια να προσκομίσουν το καταθετήριο στην ΕΠΣ Καβάλας.

    β) Η σχολή θα διαρκέσει από 11 έως 20 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Καβάλας.

    γ) Τα μαθήματα θεωρίας θα γίνονται στο ξενοδοχείο της πόλης μας «LUCY», όπου και έχουν γίνει οι σχετικές ενέργειες κράτησης των αιθουσών.

    δ) Όσοι από τους σαράντα έξι (46) πρώτους υποψηφίους έχουν ελλείψεις δικαιολογητικών και δεν καταβάλουν το παράβολο έως και την 25η Νοεμβρίου 2017, θα απορρίπτονται και τη θέση τους θα καταλαμβάνει ο αμέσως επόμενος στη σειρά υποψήφιος.

    Και καταλήγει το δελτίο τύπου του διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας:

    -“Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής, κ. Γιώργο Σουφλέρη (τηλ. Επικοινωνίας 6971-886.778)”.

    Comments are closed.