Bookmarks

    Τον παράγοντα έδρα στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (22/10) με αντίπαλο την ΑΕ Διδυμοτείχου για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη θα επιδιώξει να διατηρήσει το απόλυτο μέχρι το τέλος του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος και κατά συνέπεια σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στο “Ανθή Καραγιάννη” η νίκη είναι μονόδρομος. Από ισχύει και στην περίπτωση της αναμέτρησης με την ΑΕ Διδυμοτείχου που ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελεί έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο. Παιχνίδι στο οποίο το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την άνετη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής σε βάρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με (4-0). Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι το οποίο επισήμανε στις δηλώσεις που έκανε και στις οποίες τόνισε τα εξής:

    «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη αλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε προπόνηση δουλεύοντας πάντα σκληρά. Έχουμε μια ομάδα η οποία πιστεύω ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε ανάγκη από δουλειά για να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι ώστε να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτερη γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα με βαρύ όνομα. Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι».

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το ματς με την ΑΕ Διδυμοτείχου είναι σε εξέλιξη με τον Κρητικό προπονητή να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, πλην των γνωστών που υπάρχουν στο “στρατόπεδο” του Α.Ο.Κ. από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Comments are closed.