Bookmarks

    Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα θα υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της Ένωσης μας που δεν είναι αξιολογημένοι στις εθνικές κατηγορίες. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

    Αυτό μεταξύ των άλλων σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο γίνεται λόγος γενικότερα και στις τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωσης.

    To δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. θα υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της Ένωσης μας που δεν είναι αξιολογημένοι στις εθνικές κατηγορίες. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης).

    2. Την Κυριακή 15-10-2017 και ώρα 10:00 π.μ. θα διεξαχθούν δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Η κατηγορία (Κ-8) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ν. Καρβάλης, ενώ αυτή της (Κ-10) στο βοηθητικό γήπεδο Κωτσάλου. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

    3. Την Κυριακή 15-10-2017 εκπρόσωποι της ΕΠΣ Καβάλας θα ταξιδέψουν στη Θάσο, προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες που διεξάγονται στο νησί και να έχουν ενημερωτική συνάντηση με τους τοπικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, το απόγευμα στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ θα γίνει η απονομή στη γηπεδούχο ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας την περίοδο 2016 – 2017.

    4. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας απέστειλε έγγραφο σε όλους τους Δήμους του νομού Καβάλας, με το οποίο ζητάει συνάντηση με τους δημάρχους και τους αντιδημάρχους αθλητισμού. Στη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα κατά τόπους ποδοσφαιρικά σωματεία και κυρίως τα γήπεδα τους. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν από το Δήμο Νέστου τη Δευτέρα 16-10-2017 και ώρα 13:00 μ.μ., όπου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης θα συναντηθεί με το δήμαρχο, κ. Τσομπανόπουλο, και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού.

    5. Ο εξ’ αναβολής ποδοσφαιρικός αγώνας ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-10-2017 και ώρα 15:00 μ.μ.

    6. Οι μεικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των πανελληνίων πρωταθλημάτων μεικτών ομάδων, πρόκειται να δώσουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Δράμας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16-10-2017 και ώρα 16:15 μ.μ. η ομάδα των Παίδων θα ταξιδέψει στη Δράμα, όπου στο γήπεδο Νικοτσάρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δράμας. Από την πλευρά της, η ομάδα των Νέων θα υποδεχθεί την Τρίτη 17-10-2017 και ώρα 16:15 μ.μ. στο γήπεδο Κοκκινοχώματος την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δράμας. Οι Ενωσιακοί μας προπονητές, κ.κ. Χατζηιωαννίδης Γιάννης, Χατζηβασιλειάδης Βασίλειος και Τερμετζής Λουκάς, πρόκειται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, μέσα από τους αγώνες αυτούς.

    7. Καλούνται σε απολογία την Τρίτη 17-10-2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας οι κ.κ. Λαμπίδης Νικόλαος, Ζέρβας Ιωάννης, μέλη του Δ.Σ. του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, καθώς και ο προπονητής του ίδιου σωματείου, κ. Στυλιανού Παντελής.

    8. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΘΕΑΓΕΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ και ΚΑΒΑΛΑ 2004 – ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 θα αρχίσουν στις 11:45 π.μ. και 11:30 π.μ. αντίστοιχα.

    9. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ και ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ – ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ θα αρχίσουν στις 15:30 μ.μ.

    10. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ και ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ θα αρχίσουν στις 15:00 μ.μ. και 16:30 μ.μ. αντίστοιχα.

    11. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ – ΟΙ ΛΥΚΟΙ και ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθούν στα γήπεδα Αντιφιλίππων και Κωτσάλου αντίστοιχα”.

    Comments are closed.