Bookmarks

    Την ερχόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου οι Μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Καβάλας υποδέχονται τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Ξάνθης για το πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Ενώσεων. Οι Παίδες μας θα υποδεχθούν στις 13:00 μ.μ. την ομάδα της Ξάνθης στο γήπεδο Αντιφιλίππων, ενώ οι Νέοι το αντίστοιχο συγκρότημα των Ξανθιωτών στο γήπεδο Κοκκινοχώματος στις 15:00 μ.μ.

    Αυτά μεταξύ των άλλων έγιναν γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο υπάρχει αναλυτικά ενημέρωση για τις τελευταίες δραστηριότητες της.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    1. Ενημερώνουμε όλους τους προπονητές των τμημάτων υποδομής που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τα παρακάτω:

    Από τη μεθεπόμενη αγωνιστική ημέρα της 04-11-2017, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και παραμονή στον πάγκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε κανέναν προπονητή που δεν είναι κάτοχος και δεν επιδεικνύει στο διαιτητή το Δελτίο Πιστοποίησης.

    Το Δελτίο Πιστοποίησης θα είναι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν από τη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας.

    Σε αντίθετη περίπτωση, ο διαιτητής του αγώνα είναι υποχρεωμένος να μην τους επιτρέψει την είσοδο και παραμονή τους στον πάγκο.

    Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές να συμμορφωθούν άμεσα.

    2. Την Τετάρτη 25-10-2017 οι μεικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων υποδέχονται τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Ξάνθης για το πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Ενώσεων. Οι Παίδες μας θα υποδεχθούν στις 13:00 μ.μ. την ομάδα της Ξάνθης στο γήπεδο Αντιφιλίππων, ενώ οι Νέοι το αντίστοιχο συγκρότημα των Ξανθιωτών στο γήπεδο Κοκκινοχώματος στις 15:00 μ.μ.

    3. Το Σάββατο 21-10-2017 από τις 09:30 π.μ. θα διεξάγεται το τουρνουά Υποδομών για την κατηγορία (Κ-8) στο γήπεδο Νικήσιανης. Το τουρνουά θα παρακολουθήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Στο τέλος της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου, κ. Φίλιππος Αναστασιάδης. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    4. Την Κυριακή 22-10-2017 από τις 09:30 π.μ. θα διεξάγεται το τουρνουά Υποδομών για την κατηγορία (Κ-10) στο γήπεδο Παλαιοχωρίου. Στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ, ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, MUNDIALITO, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ.

    5. Οι ποδοσφαιριστές Αρακελιάν Χαράλαμπος, Δημητριάδης Γεώργιος και Τσουμπουτσώνης Πρόδρομος των σωματείων ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ και Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ αντίστοιχα, έχουν μετεγγραφεί σε σωματεία του εξωτερικού (Γερμανία).

    6. Καλείται σε απολογία ο παράγοντας του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, κ. Τσαγκαλίδης Χρήστος, την Τετάρτη 25-10-2017 και ώρα 10:30 π.μ.

    7. Τιμωρείται ο προπονητής του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ, κ. Πετρίδης Λ. με έγγραφη επίπληξη για όσα αναγράφει ο διαιτητής της συνάντησης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ στο φύλλο αγώνα.

    8. Τιμωρείται ο παράγοντας του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, κ. Βασίλειος Αντάρτης, με έγγραφη επίπληξη για όσα αναγράφει ο διαιτητής της συνάντησης ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ στο φύλλο αγώνα.

    9. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ και  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ – ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ, του Σαββάτου 21-10-2017 θα αρχίσουν στις 16:15 μ.μ. και 14:45 μ.μ. αντίστοιχα.

    10. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κυριακής 22-10-2017, ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα αρχίσει στις 12:00 μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ποταμιάς.

    11. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Κυριακής 22-10-2017, ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ και ΟΙ ΛΥΚΟΙ – ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ θα αρχίσουν στις 11:30 π.μ.

    12. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Κυριακής 22-10-2017, ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜ/ΡΙΩΝ θα αρχίσουν στις 15:00 μ.μ.

    13. Την Τετάρτη 25-10-2017 και ώρα 15:30 μ.μ.,  στο γήπεδο ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ.

    14. Οι προπονήσεις των μεικτών μας ομάδων θα διεξαχθούν κανονικά τη Δευτέρα 23-10-2017, ενόψει του αγώνα μας με την ΕΠΣ Ξάνθης.

    15. Αναγνωρίσθηκε και έγινε μέλος της Ένωσης μας το ποδοσφαιρικό σωματείο της πόλης μας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, το οποίο πήρε τον αριθμό μητρώου ΕΠΟ (6570). Ευχόμαστε στη διοίκηση του να πετύχει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.

    Comments are closed.