Bookmarks

    Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί για να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Αετό Ορφανού, για τη Δ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Ο αγώνας που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και θα ξεκινήσει στις 3:30 το μεσημέρι.

    Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσε τη Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής ένωση.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    1. Η Επιτροπή Θεμάτων  Προπονητών Ποδοσφαίρου ζήτησε με έγγραφο της από την ΕΠΟ να δοθεί χρόνος Επανεξέτασης σε προπονητές που έχουν παρακολουθήσει προηγούμενες σχολές προπονητών UEFA C και έχουν τεθεί προς επανεξέταση.

    2. Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το επιμορφωτικό σεμινάριο για παρατηρητές αγώνων ποδοσφαίρου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα στην  αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας και το παρακολούθησαν πολλοί παράγοντες του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα τοπικά μας  πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Αγώνων, κ. Τουνουσίδης, ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τον Κανονισμό Παρατηρητών Αγώνων και επεσήμανε τη σπουδαιότητα ύπαρξης παρατηρητή  σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣ Καβάλας.

    Αυτό βέβαια πρέπει να γίνει κατανοητό από τους παράγοντες των σωματείων αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αφού η παρουσία του παίζει καταλυτικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση του επιπέδου του πρωταθλήματος.

    Οι παρατηρητές θα είναι εφοδιασμένοι με ειδικό δελτίο πιστοποίησης που εκδίδει η Ένωση και θα ορίζονται κάθε Σαββατοκύριακο από τον πρόεδρο της Επιτροπής. Η λίστα  των παρατηρητών είναι ανοικτή και θα μπορεί να προστεθεί σε αυτήν κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με τον κ. Τουνουσίδη Στάθη στο τηλέφωνο 6972121990.

    3. Μετά τις επαφές που είχαν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Καβάλας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και τους υπευθύνους των Επιτροπών της ΕΠΟ, ενημερώθηκαν προφορικά ότι η σχολή προπονητών UEFA C, που θα λειτουργήσει στην Καβάλα τον Δεκέμβριο, θα μετατεθεί κατά τρεις ημέρες πιο πίσω, δηλαδή από την 11η έως την 20η Δεκεμβρίου 2017. Η πρώτη αυτή ενημέρωση προς τους υποψηφίους γίνεται προκειμένου να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους με την εργασία τους.

    4. Μετεγγράφηκε στην ΕΠΣ Μακεδονίας ο διαιτητής της ΕΠΣ Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Τάστσογλου.

    5. Η ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να εφαρμόσει όλους τους κανονισμούς και τις διατάξεις της ΕΠΟ, επικοινώνησε εγγράφως με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας, αλλά και τη Διεύθυνση Υγείας για την εφαρμογή του άρθρου 16 του ΚΑΠ (παρουσία ιατρών στα γήπεδα) και έλαβε λίστα ιατρών που είναι διατεθειμένοι να καλύπτουν τους ποδοσφαιρικούς μας αγώνες.

    Εντός των ημερών θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των σωματείων, κυρίως της Β’ και Γ’ Κατηγορίας, για την υποχρεωτική παρουσία ιατρών ή νοσηλευτών στους αγώνες τους, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

    Ένα χρόνιο αίτημα παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών αλλά και γονέων των ποδοσφαιριστών, η παρουσία ιατρών στους αγώνες, πλησιάζει στην θεσμική επίλυση του. Η ΕΠΣ Καβάλας πλέον δουλεύει σοβαρά, συνετά και με υπευθυνότητα για την εφαρμογή κάθε διάταξης που διέπει το ποδόσφαιρο.

    6. Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας εξετάσεις όλων των νέων βοηθών διαιτητών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

    7. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής, μετά την τελευταία της συνεδρίαση και αφού έλαβε υπ’ όψιν της όλα τα αιτήματα των σωματείων της Ένωσης  μας, ανήρτησε στην ιστοσελίδα της το νέο πρόγραμμα αγώνων για τις κατηγορίες (Κ-16), (Κ-14) και (Κ-12). Το γήπεδο και η ακριβής ώρα έναρξης θα αναγράφονται στο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας τις αμέσως επόμενες ημέρες. Επίσης, θα αναρτηθούν οι νέοι όροι διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αυτών που θα προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα προκήρυξη αγώνων. Η όλη διαδικασία έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τα σωματεία μας, αφού στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής συμμετείχαν εκπρόσωποι του συνόλου σχεδόν των ομάδων μας, καταθέτοντας ο καθένας τις δικές του προτάσεις.

    8. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου όρισε τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ, για τη Δ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:30 μ.μ. στο γήπεδο ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ της Καβάλας”.

    Comments are closed.