Bookmarks

    Σε “παράσταση” για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Α.Ο.Κ., με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, το απόγευμα της Κυριακής (15/10) στο “Ανθή Καραγιάννη” με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη εύκολα, δίκαια και κυρίως με αποτελεσματικό τρόπο να φτάνει στη νίκη με (4-0).

    Μία νίκη με αντίκρυσμα και οφέλη για τους “Αργοναύτες”, βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό μετά την ανέλπιστη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου με (2-0).

    Μονόλογος για τον Α.Ο.Κ.

    Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος προσπαθούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη της ομάδας του Νέου Σιδηροχωρίου. Μία άμυνα η οποία “έμπαζε” από παντού και η οποία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ααπιτήσεις της πίεσης που άσκησαν οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη. Μία πίεση που ¨καρποφόρησε” κάποιες φορές, δείγμα των επιθετικών “ορέξεων” των παικτών του Α.Ο.Κ.. Βέβαια θα πρέπει να σταθούμε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ρομπέρ, στην πρώτη του με τους “Αργοναύτες” του οποίου μάλιστα η ποιότητα έδωσε έδωσε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στους γηπεδούχους. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Α.Ο.Κ. έφτασε σε μία πολύ άνετη και εύκολη επικράτηση, απέναντι σε μία πολύ αδύναμη ομάδα, θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα και πλέον σκέφτεται το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τtην ΑΕ Διδυμοτείχου. Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος στις κερκίδες του “Ανθή Καραγιάννη” ήταν λιγοστός παρά τον πολύ καλό καιρό και την ηλιοφάνεια που επικρατούσε την ώρα του αγώνα.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιμή του αγώνα σημειώθηκε στο 11′ όταν από την κάθετη πάση του Παπαδόπουλος, ο Ρομπέρ με σουτ εξεπαφής απέλυσε την αντίπαλη εστία και η πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Μίλερ απομάκρυνε τον κίνδυνο. Όμως στο 17′ ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ. Όταν ο Ρομπέρ από τα αριστερά έβγαλε θαυμάσια σέντρα και ο Παπαδόπουλος που βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (1-0). Στο 28′ ο Α.Ο.Κ. “ζευγάρωσε” τα τέρματα του, όταν ο Παπαδόπουλος με βαθειά μπαλιά βρήκε τον Κεϊτά ο οποίος με προβολή διαμόρφωσε το (2-0). Το πρώτη ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την φάση στο 37′ και το δυνατό σουτ του Μαυράκη που εξουδετέρωσε ο Δήμιζας. Στην επανάληψη ο Α.Ο.Κ. απείλησε στο 50′ αλλά το σουτ του Βαλαβανόπουλος απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στο 52′ “τρίτωσε” το κακό για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Από το κόρνερ του Ρομπέρ μα άπιαστη κεφαλιά ο Βαλαβανόπουλος έκανε το (3-0). Στο 81′ ο Κεϊτά έκανε μπάσιμο από τα αριστερά αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια θέση εξουδετέρωσε ο Πριτσίδης. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο για τον Α.Ο.Κ. με το γκολ του Βαλαβανόπουλου στο 91′ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (4-0)

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και βοηθοί του, οι Χουσεϊν Κουλά και Παναγιώτης Κηλίκιώτης από την ίδια ένωση.

    Mπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης (46′ Σέχου), Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος (72′ Ντουτρμές), Θωμαϊδης (82′ Παυλίδης, Κεϊτά, Ρομπέρ (60′ Τζιτζιφάκος), Βαλαβανόπουλος.

    Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (Σάκης Σκουλής): Πριτσίδης, Αλεξακούδης (35′ Σαμαράς), Τσορτανούδης, Γεωργανίδης, Μίλερ, Πλαστάρας (72” Τσαμπάζης), Κοσίης (62′ Κούτρας), Ανυφαντάκης, Γάιδας (67′ Γιαννακίδης), Μαυράκης, Χατζηπαππάς.

    Comments are closed.