Bookmarks

    Σπουδαία νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον πήρε ο Α.Ο.Κ., στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” σε βάρος της ΑΕ Διδυμοτείχου με (1-0), για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να δείχνουν χαρακτήρα και δίκαια να φτάνουν στην κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

    Ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια

    Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι με πάθος, δύναμη και διάθεση και από τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες αλλά καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές και από την πλευρά του ο Α.Ο.Κ. διατήρησε ελαφρά την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιδίωξε με υπομονή να διασπάσει την άμυνα του Διδυμοτείχου που όμως να σημειώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκε στα καρέ του. Αντίθετα οι παίκτες του Κρίστο Κελνκίσκι έδειξαν μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με πειθαρχία και σοβαρότητα στον τρόπο ανάπτυξη που είχαν, με αλληλοκάλυψη και βέβαια με μία επίθεση να βγάζει “φωτιές”. Με βάση λοιπόν όλα αυτά οι παίκτες του Α.Ο.Κ. έπρεπε και ήταν εφοδιασμένοι με πολύ υπομονή και με την τακτική τους έψαχναν ελεύθερους διαδρόμους για να φτάσουν στο στόχο τους και τελικά τα κατάφεραν αφού οι παίκτες του το πίστεψαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη νίκη των “Αργοναυτών” να χαρακτηρίζεται υπέρ πολύτιμη.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στον Α.Ο.Κ. όταν στο 10′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά αλλά ο Σέχου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η απάντηση για την ΑΕ Διδυμοτείχου ήρθε στο 15′ όταν ο Ιντζές επιχείρησε εντυπωσιακό μπάσιμο από τα αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Γιαννόπουλος από κοντά αστόχησε με σουτ απέναντι στον Δήμιζα. Στο 61΄οι “Αργοναύτες” έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν από την πάσα του Ρομπέρ ο Βαλαβανόπουλος αστόχησε από εξαιρετικά καλή θέση. Όμως στο 62′ ο Α.Ο.Κ. κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Κεϊτά από τον Κουρδάκη, το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος και διαμόρφωσε το (1-0). Στο 70′ ο Βαλαβαόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενούμενων με συοτ έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης τουΑ.Ο.Κ.με την ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν ο Πασχήλης Τρακαλιάνης της Ε.Π.Σ. Σερρών βοηθοί του, οι Αθανάσιος Καραγιάννης και Μάριος Γκιόσης της Ε.Π.Σ. Θράκης.

    Mπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Μπλιός (59′ Αδαμάκης), Σέχου, Παπασττεριανού, Αλιατίδης, Λυμπεράκης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος (91′ Παυλίδης), Κεϊτά (75′ Ζαρωτιάδης), Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλος (82′ Ντουρτμές).

    AE Διδυμοτείχου (Κρίστο Κελκίνσκι): Συριτούδης Κ., Αλεξακίδης (45′ Καζάλας), Παντελίδης, Κουρδάκης, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ (71′ Παπούδης), Αβογιάν, Πατλιαλιάκας (64′ Γιλμάζ), Γιαννόπουλος, Ιντσές (77′ Ζαφειρόπουλος). 

    Comments are closed.