Bookmarks

    Nέα σφοδρή επίθεση στη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης στην γραπτή δήλωση του, την οποία απέστειλε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η γραπτή δήλωση του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη έχει να κάνει με την βράβευση της διοργανώτριας αρχής στο Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ο οποίος όπως τονίζεται είναι πάντα κοντά στα σωματεία και τα στηρίζει.

    Μία επιστολή με αρκετή δόση ειρωνείας προς τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας αφού σημειώνεται ότι: “να μην ξεχάσετε να τιμήσετε και έναν ακόμη Καβαλιώτη που έχει βοηθήσει τα μέγιστα από τα αξιώματα που είχε, ως απλός βουλευτής, ως υπουργός Βορείου Ελλάδος, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων αλλά και ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ. Τον Γιώργο Καλαντζή.

    Η επιστολή του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Αναλυτικά στην επιστολή του ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, αναφέρει τα εξής:

    -“Με πολύ ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε και εμείς για τη βράβευση του Δημάρχου Παγγαίου από την ΕΠΣ Καβάλας, για την προσφορά του στις ομάδες του Δήμου του και στο ποδόσφαιρο γενικότερα. Πράγματι ο Φίλιππος Αναστασιάδης ήταν και είναι πάντα κοντά στα σωματεία του και τα στηρίζει. Αφού όμως αρχίσατε αυτό το κύκλο των βραβεύσεων σε πολιτικούς και μη, οι οποίοι έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο μας και αφού όπως διατείνεται μέσω των ανακοινώσεων σας είστε δίκαιοι και αμερόληπτοι στη λειτουργία και στη σκέψη σας, σας θυμίζουμε να μην ξεχάσετε να τιμήσετε και έναν ακόμη Καβαλιώτη που έχει βοηθήσει τα μέγιστα από τα αξιώματα που είχε, ως απλός βουλευτής, ως υπουργός Βορείου Ελλάδος, ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων αλλά και ως υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ. Τον Γιώργο Καλαντζή. Ο Γιώργος Καλαντζής κατά γενική ομολογία των παραγόντων του ποδοσφαίρου από τις θέσεις που κατείχε βοήθησε χωρίς διακρίσεις τα ποδοσφαιρικά μας σωματεία για πολλά χρόνια και η βοήθεια του ήταν σημαντική για τους παράγοντες. Εμείς αμερόληπτοι και δίκαιοι, χωρίς ίχνη ρεβανσισμού κάνουμε τη πρόταση περιμένοντας να είμαστε όλοι μαζί εκεί”.

    Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


    Comments are closed.