Bookmarks

    Η εύκολη και πολύ άνετη νίκη του Α.Ο.Κ. σε βάρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με (4-0) είχε πολλές προεκτάσεις κάποιες θετικές αλλά και κάποιες αρνητικές όπως η απομάκρυνση του προπονητή Σάκη Σκουλή από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Βέβαια την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφναντάκη

    Ειδικότερα ο τεχνικός των “Αργοναυτών” Κώστας Ανυφαντάκης, δήλωσε τα εξής:

    «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη αλά και για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε προπόνηση δουλεύοντας πάντα σκληρά. Εχουμε μια ομάδα η οποία πιστεύω ότι έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εχουμε ανάγκη από δουλειά για να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι ώστε να παρουσιαζόμαστε όσο καλύετρη γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα με βαρύ όνομα. Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θέλω να πω ότι κερδίσαμε δίκαια μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο φίλο μου, Σάκη και στην ομάδα της Δόξας. Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι».

    Οι δηλώσεις του Σάκη Σκουλή

    Από την πλευρά του ο προπονητής Σάακης Σκουλής που πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής:

    -«Ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε μια μία ομάδα που όπως λέει το σκορ ήταν καλύτερη από μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς δεν περιμέναμε από αυτό το παιχνίδι να πάρουμε κάτι. Νομίζω ότι δεν δικαιούμασταν και κάτι. Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Είμαστε μια άπειρη ομάδα που πληρώνουμε όλα τα λάθη μας. Σίγουρα μετά το (2-0) δεχθήαμενε πολύ εύκολα γκολ με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει ακόμη μεγαλύτετες διαστάσεις. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, βάλαμε φορ στην ομάδα για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Δεχθήκαμε αλλά δυο γκολ κυρίως από την απειρία των παικτών μας. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κώστα Ανυφαντάκη. Θα προσπαθήσουμε για την παραμονή. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στα μέτρα μας».

    Τέλος ο Σάκης Σκουλής από  τη Δόξα Ν. Σιδηροχωωρίου

    Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αποτελεί πλέον ο προπονητής Σάκης Σκουλής. Ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα στην Γ’ Εθνικής χωρίζει τους δρόμους του με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Θράκης μετά και από το παιχνίδι στην Καβάλα. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ως γνωστόν γνώρισε στο «Ανθή Καραγιάννη» την ήττα με 4-0. Αυτό όμως που στην ουσία πληρώνει ο Σκουλής είναι η βαριά εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου με 0-5. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Νέο Σιδηροχώρι είχε αναδειχθεί ισόπαλο 1-1 με την έτερη πρωτοπόρο ομάδα, αυτήν της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ την προσεχή Κυριακή έχει επίσης δύσκολο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως, επίσης από τα φαβορί για την άνοδο.

    Η απόφαση για λύση της συνεργασίας ελήφθη κοινή συναινέσει. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναγνωρίζοντας παράλληλα την προσφορά του Σάκη Σκουλή στον σύλλογο, ανακοίνωσε:

    «Το Δ.Σ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Προπονητή Αθανάσιο Σκουλή. Ένας ακούραστος αρχιτέκτονας που έχτισε την ομάδα των τίτλων. 1 κύπελλο και 1 πρωτάθλημα. Στην ιστορία της Δόξας ,θα υπάρχει “η χρυσή εποχή του Σκουλή”, Θα είναι πάντα φίλος μας και μέλος της “οικογένειας”. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής».

    Comments are closed.