Bookmarks

    Κατά πολύ φτωχότερη είναι από το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής (20/10) η οικογένεια της Ελληνικής Γυμναστικής, η οποία θρηνεί τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του γυμναστή Κώστα Πεξαρά ο οποίος όπως είναι γνωστό προσέφερε τα μέγιστα ως προπονητής τραμπολίνο στον Γυμναστικού Ομίλου Καβάλας.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Πεξαράς, έπεσε θύμα τροχαίου όταν έχασε τη ζωή του σε ηλικία 54 ετών σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην παλαιά Εθνική οδό Καβάλας-Ξάνθης, στο ύψος της Νέας Καρβάλης, καθώς η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο Κώστας Πεξαράς εργαζόταν ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο της Χρυσούπολης, από όπου και επέστρεφε στην πόλη της Καβάλας την προηγούμενη Παρασκευή όταν συνέβη το μοιραίο.

    Να σημειώσουμε το γεονός ότι με το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Κώστα Πεξαρά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας έπήρε με την συγκατάθεση των σωματείων, την απόφαση να αναβληθεί το Κύπελλο Τραμπολίνο, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί χθες στην πόλη του Λαυρίου.

    Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος με το έργο του πρόσφερε πολλά στην ανάπτυξη της ελληνικής γυμναστικής και ειδικότερα του τραμπολίνο και ασφαλώς είχε να δώσει πολύ περισσότερα.

    Comments are closed.