Bookmarks

    Την πρόκριση για την τελική φάση (final four) του πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην κατηγορία των νεανίδων εξασφάλισε η ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Καβάλα, μέσα από τις αναμετρήσεις που έδωσε την προηγούμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι στα παιχνίδια του ομίλου που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, την προηγούμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου η ομάδα του ΑΟ Καβάλα σημείωσε μία νίκη ενώ είχε και μία ήττα. Συγκεκριμένα γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης και νίκησε 3-1 σετ τις Αμαζόνες Μαΐστρου. Έτσι, κατέλαβε τη 2η θέση στη βαθμολογία, ενώ την 1η θέση πήρε η Νίκη Αλεξανδρούπολης με δύο νίκες στο ενεργητικό της.

    Στον άλλο όμιλο, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα, την πρόκριση στην τελική φάση εξασφάλισαν οι ομάδες της Δράμας, ο Γυμναστικός Σύλλογος (με δύο νίκες) και η Γαία (μία νίκη, μία ήττα), ενώ η τοπική ομάδα του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα κατέλαβε την 3η θέση.

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:

    Α όμιλος

    Γαία Δράμας-Γ.Σ. Δράμας 1-3 σετ, Αμυγδαλεώνας-Γαία Δράμας 0-3 σετ, Γ.Σ. Δράμας-Αμυγδαλεώνας 3-0 σετ

    Β όμιλος

    Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Νίκη Αλεξανδρούπολης 0-3 σετ, Νίκη Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. «Καβάλα» 3-2 σετ, Α.Ο. «Καβάλα»-Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου 3-1 σετ

    Τέλος να τονίσουμε ότι τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης είναι:

    Νίκη Αλεξανδρούπολης-Γαία Δράμας,

    Γ.Σ. Δράμας-Α.Ο. Καβάλα

    Ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα ανακοινωθεί σύντομα, μετά από συνεννόηση με τα σωματεία.

    Comments are closed.