Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των “Αργοναυτών” και με ενδιαφέρον αναμένεται το νέο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

    Το φιλικό θα γίνει στο βοηθητικό γήπεδο και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., σημειώνει τα εξής:

    -Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον Μ.Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο βοηθητικό γήπεδο μας (πίσω από το κολυμβητήριο). Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€ ενώ θα πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας”.

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση από την οποία ο Κώστας Ανυφαντάκης θα βγάλει και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. Την ίδια ώρα να σημειωθεί ότι την γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ περιμένουν στην ομάδα της Καβάλας για το αν θα μπορέσει να εκδοθεί το δελτίο του Γαλλοαλγερινού Σεραντί .Η έκδοση του δελτίου του συγκεκριμένου παίκτη δεν είναι τόσο εύκολη και γενικότερα η περίπτωση χαρακτηρίζεται δύσκολη. Τέλος να αναφέρουμε ότι στην περίπτωση που δεν εκδοθεί το δελτίο του μάλλον θα αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..


    19 Responses to “Φιλικό με τον Ξηροπόταμο θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο βοηθητικό”