Bookmarks

    Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και χωρίς το μεγάλο φαβορί, ξεκινάει το Σαββατοκύριακο (16-17/9) το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

    Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει με ένα μελανό σημείο και αυτό είναι το ότι ο Ηρακλής Καβάλας που πέρασε αρκετές περιπέτειες το καλοκαίρι που διανύσαμε τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή. Έτσι στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, θα συμμετέχουν 13 ομάδες και κάθε αγωνιστική η ομάδα που επρόκειτο να παίζει με τον Ηρακλή Καβάλας, θα παίρνει τους τρεις (3) βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Η 1η αγωνιστική μάλιστα να τονίσουμε ότι περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελευθερούπολης με τον Ορφέα να υποδέχεται στον Κεραυνό Πέρνης ενώ στο “Βερούλειο” υπάρχει το ντέρμπι της διπλανής πόρτας μεταξύ του Βύρωνα και της ΑΕΚ Καβάλας. Στον Ποτό, η Δόξα Θεολόγου θα υποδεχθεί τον Ναζιανζός Ν. Καρβάλης και στο Χαλκερό ο νεοφώτιστος Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον ΜΑ Αντιφιλίππων.

    Αναλυτά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας είναι τα εξής:

    Α’ κατηγορία

    1η αγωνιστική
    Βρασίδας Ν.Περάμου – Εθνικός Ν. Καρυάς
    Ατρόμητος Χαλκερού – Μ.Α.Αντιφιλίππων
    Ηρακλής Καβάλας – Απόλλων Χρυσοχωρίου 0-3 α.α.
    Φρίξος Πλατανοτόπου – Αναγέννηση Λιμεναρίων
    Δόξα Θεολόγου – Ναζιανζός Ν. Καρβάλης
    Βύρων Καβάλας – Α.Ε.Κ. Καβάλας
    Ορφέας Ελευθ/λης – Κεραυνός Πέρνης

    Comments are closed.