Bookmarks

    Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Αετός Ορφανού στο εκτός έδρας φιλικό που έδωσε στη Δράμα και παρά την ήττα του με (3-2) από τη Δόξα ο προπονητής του Παντελής Στυιανού έμεινε ικανοποιημένος από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

    Στο σκορ προηγήθηκε ο Αετός στο 25′ με τον Δουμάνη να ξεκινάει από αριστερά μια οριζόντια κούρσα και περνώντας τους αντιπάλους που είχε μπροστά του, έσπασε την μπάλα στον Ελέζι που με σουτ έκανε το 0-1. Η Δόξα ισοφάρσηε στο 44′. Ο Ριζογιάννης εκτέλεσε φάουλ και με πολύ καλό χτύπημα έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία όπου ο Τοπαλίδης απέκρουσε χωρίς όμως να κρατησει την κατοχή της μπάλας που έφτασε στα πόδια του Λίτσκα ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του πρώην «μαυραετού» τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα έφτασε στην ανατροπή και στο 2-1 στο 68′ με ένα τρομερό σουτ-κεραυνό από τον Παναγιωτούδη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Τοπαλίδη. Ο Αετός επανήλθε και αυτός και ισοφάρισε, πάλι με τον Ελέζι στο 72′ που χτύπησε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Δόξας και η μπάλα χτύπησε πάνω στο τείχος και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των «μαυραετών». Την νίκη στην Δόξα έδωσε ο Ζιγκερίδης στο 81’με πλασέ σουτ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου.

    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βούρας (75′ Βασιλειάδης), Σταματόπουλος (60′ Βλάχος), Βιτλής (75′ Κυριακίδης), Γκότοβος (80′ Παπαδόπουλος), Καραγιαννίδης (46′ Παπαζούδης), Ριζογιάννης (65″ Παναγιωτούδης), Τσούτσης (46′ Ακίμ 80′ Γκουτζίδης), Νταντίδης, Μαρκόπουλος (72′ Ραγκέλοφ), Ματσούκας (60′ Νατσιόπουλος), Λίτσκας (46′ Ζυγκερίδης).

    ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ Τοπαλίδης, Ράνος, Καλατζής, Παπατζάνης, Μαυρομάτης, Παυλίδης, Ελέζι, Τζαμπιέγια, Δούμπλατζης, Αποστολίδης, Δουμάνης,.

    Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στογιάνοφ, Μώραλης, Θεοδοσιάδης, Ρίντα, Σαββατιανός, Ευκαρπίδης, Ελεζι.

    76 Responses to “Ο Αετός Ορφανού παρά την ήττα του με (3-2) στη Δόξα Δράμας ικανοποίησε”