Bookmarks

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις λίστες με τους διαιτητές, βοηθούς και τους παρατηρητές της FootballLeague, αλλά και των διαιτητών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τη σεζόν 2017/18 .

    Η καβαλιώτικη διαιτησία δεν έχει εκπροσώπηση στη Β` Εθνική, έχει όμως δυο βοηθούς. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο Ψωμόπουλος θα είναι ο μοναδικός καβαλιώτης διαιτητής στη Γ` Εθνική.

    Αναλυτικά η Καβαλιώτικη παρουσία στις λίστες είναι οι εξής.

    Βοηθοί στη Β` Εθνική

    Οι Γιώργος Λάζαρης και Μανώλης Μηναδάκης είναι οι Καβαλιώτες βοηθοί στη Football League. Ο Βαγγέλης Κιοτζένης «υποβιβάστηκε» από τη Σουπερ Λιγκ στη Β` Εθνική.

    Ένας διαιτητής μόνο στη Γ` Εθνική

    Ο Καβαλιώτης Δημήτρης Ψωμόπουλος είναι στους πίνακες διαιτητών της Γ` Εθνικής συνεχιζοντας από πέρσι.Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι δεν υπάρχει άλλη Καβαλιώτικη παρουσία.

    Στη λίστα είναι και 4 διαιτητές από τη Θράκη που σίγουρα θα σφυρίξουν παιχνίδια των ομάδων μας:  Σιμίδης Βασίλειος (Έβρου)
    Δρακίδης Ιωάννης (Θράκης), Κακουλίδης Χρήστος (Θράκης), Τσοπουλίδης Παναγιώτης-Χρυσοβαλάντης (Ξάνθης). Από τη Δράμα είναι στη λίστα ο Γεωργιτσόπουλος Γιώργος και Παρχαρίδης Περικλής. Από το Κιλκίς ο Χρήστος Τσαλουχίδης. Από τις Σέρρες ο Πασχάλης Τρακαλιάνης. Πέρσι οι προαναφερόμενοι είχαν σφυρίξει παιχνίδια του ΑΟΚ και του Νέστου Χρυσούπολης.

    Οι Παρατηρητές διαιτησίας

    Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, ο Βασίλειος Κυριακούδης και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι παρατηρητές διαιτησίας στη Β` Εθνική.

    Τέλος να θυμίσουμε ότι ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League.

    Comments are closed.