Bookmarks

    Με συγκρατημένη αισιοδοξία, πολύ δουλειά και χαμηλούς τόνους, θα αντιμετωπίσουν στον Α.Ο.Κ. τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το οποίο βρίσκεται προ των πυλών.

    Αυτό προκύπτει από όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα Τετάρτη (27/9) από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και εκπροσώπους του έμψυχου δυναμικού. Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Λουπέλης και τα μέλη της διοίκησης, Σάββας Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Κουφατζής. Παράλληλα να αναφέρουμε το ότι έγινε και η παρουσιάσει της νέας φανέλας των “Αργοναυτών”.

    Αρχικά το λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το λόγο πήρε το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ο Σάββας Λαζαρίδης ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    -«Ευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτή η φανέλα υα συνδυαστεί με χρυσές στιγμές της ιστορίας της ομάδας. Πιστεύουμε δηλαδή ότι θα ξεκινήσει ουσιαστικά η “αναγέννηση” του Α.Ο.Κ.. Η φανέλα διαθέτει ομορφιά ενώ το σημαντικότερο όλων είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα. Πρέπει να γνωρίζουν το ειδικό βάρος και το κουβαλάνε στις πλάτες τους. Φέτος οι ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν αυτή τη φανέλα θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, το πάθος και το θάρρος. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά. Πιστεύουμε ότι θα είναι μια χρονιά που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι στενάχωρο και λυπηρό η φανέλα μας να μην έχει ακόμη μεγάλο χορηγό. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που πραγματικά αξίζει. Τέλος θέλω να πω ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσουμε την άνοδο».

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής των “Αργοναυτών” Κώστας Ανυφαντάκης ο οποίος δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής:

    -«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Είναι πολύ σημαντικό ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας να δείξει ωριμότητα, να στηρίξει αυτή τη νέα ομάδα που έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Πρόκειται για μία ομάδα που χτίστηκε από την αρχή. Αξίζει αυτή η προσπάθεια. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα έχει δική της ταυτότητα και στιλ. Δε χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πράξεις για να πρωταγωνιστήσουμε. Ο Α.Ο.Κ. είναι μια ομάδα που από την ιστορία είναι αναγκασμένος να κερδίζει κάθε Κυριακή. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι. Είναι μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Κάθε Κυριακή ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Τέλος θέλω να πω ότι πιστεύουμε στην ομάδα και τους παίκτες ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν».

    Στο πάνελ της συνέντευξης τύπου ήταν και 3 παίκτες της ομάδας της Καβάλας. Από την πλευρά του μάλιστα Αγγελος Παπαστεριανός υποστήριξς τα εξής:

    -«Πάνω απ` όλα να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά με υγεία. Η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και από τότε μέχρι σήμερα έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Έχουμε δουλέψει με τον κόουτς σε πάρα πολλά πράγματα που τα έχουμε δείξει στα φιλικά παιχνίδι που δώσαμε. Το ζητούμενο είναι την Κυριακή να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη η οποία θα μας δώσει δύναμη για την συνέχεια. Να κερδίσουμε δηλαδή το κάθε παιχνίδι μέσα και έξω. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας πιστέψει. Είναι μια νέα προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί».

    Δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Παπαδόπουλος που σημείωσε τα εξής:

    «Ξεκινήσαμε ττην προετοιμασία μας τον Αύγουστο. Τώρα όλοι μας έχουμε βελτιωθεί τόσο σε ατομικό όσο και σε συνολικό επίπεδο. Θέλω να τονίσω ότι δείξαμε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά. Ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα και πρέπει να στοχεύουμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Σημασία έχει το πρωτάθλημα. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το υποσχόμαστε. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι το ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Και βέβαια τον περιμένουμε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος».

    Τέλος ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Ρομπέρ στις δηλώσεις του σημείωσε τα εξής:

    «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου και τη διοίκηση που βοηθάνε αυτή την ομάδα. Μακάρι να πάμε καλά. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Δε θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθούμε κάθε μέρα με τη δουλειά μας. Το σίγουρο είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά. Μακάρι να πάμε ψηλά». 

    Comments are closed.