Bookmarks

    Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο δείγμα γραφής της Καβάλα BC στο φιλικό που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) μέσα στην Ελευθερούπολη και τη ίκη που σημείωσε σε βάρος του τοπικού ΓΣΕ.

    Η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη επικράτησε με σκορ (63-97), άφησε καλές εντυπώσει, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Κουμλέλη 20 πόντους, Μιχάλογλου 19 πόντους με 3 τρίποντα και Καπινιάρη με 15 πόντους(1 τρίποντο). Από την άλλη για τον ΓΣΕ ο Γιάννης Θεοδωράκος ήταν πολύ καλός πετυχαίνοντας 24 πόντους (4 τρίποντα).

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν : 20-26, 33-48, 52-71, 63-97

    Από την Ένωση δεν έπαιξε ο τραυματίας Παντόπουλος ενώ την Τετάρτη (12/9) θα αγωιστεί για το κύπελλο στην έδρα των Μαχητών Δόξας Πεύκων.

    Η ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης αγωνιστίκηκε χωρίς τον τραυματία Μανάκα αλλά εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε ό ότι ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο.

    Από κει και πέρα και σε μεταγραφικό επίπεδο η Καβάλα BC πάντοτε κοιτάζει περιπτώσεις ψηλών παικτών ενώ ο ΓΣΕ μάλλον είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε μεταγραφή παίκτη για την περιφέρεια. Τέλος να τονίσουμε ότι το παιχνίδι της Ελευθερούπολης παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

    Comments are closed.