Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπήκε το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ο “χορός” της προημιτελικής φάσης ανοίγει το απόγευμα της Τετάρτης (20/9) στο “Βερούλειο” στάδιο.

    Πιο συγκεκριμένα σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, ο Βύρωνας Καβάλας θα υποδεχθεί το Νέστο Χρυσούπολης. Πρόκειται μία μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην οποία φαβορί είναι η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η ομάδα του Βύρωνα φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη.

    Από κει και πέρα και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του κυπέλλου Μ.Α. Αντιφιλίππων-ΑΕΚ Καβάλας και Βρασίδας Ν’εας Περάμου-Αναγέννηση Λιμεναρίων θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα στα γήπεδα Αντιφιλίππων και Νέας Περάμου αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις μεταξύ τεσσάρων ομάδων που αγωνίζονται στην κατηγορία των μεγάλων του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Χαρακτηρίζονται αμφίρροπες με τις 4 ομάδες να θέλουν τη νίκη ώστε να κάνουν πράξη σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση τους στην επόμενηημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης.

    Comments are closed.