Bookmarks

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στην ερχόμενη Κυριακή 13 Αυγούστου το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. με τον ΠΑΟΚ, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Ένα φιλικό το οποίο αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα γίνει υπό το φως των προβολέων και πριν την έναρξη του αγώνα ο Α.Ο.Κ. θα βραβεύσει έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της ομάδας στις περιόδους 1997-98, 2000-2001, 2004-2005, γνωστό για το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Κώστα Ιωσηφίδη.

    Το δελτίο τύπου

    Μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δίνονται πολλές λεπτομέρειες για το πολύ ενδιαφέρον φιλικό του Α.Ο.Κ. με τον ΠΑΟΚ.

    -“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή (13 Αυγούστου, -ώρα 20:00-) θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 1 (θάλασσα), και θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων στις θύρες 2 (δυτική είσοδος σταδίου) και 6 (επίσημα).

    Όπως είναι ήδη γνωστό, δεν ισχύουν τα διαρκείας για τους φιλικούς μας αγώνες ενώ οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες είναι 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες & τους φοιτητές. Δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με αυστηρά υποχρεωτική την επίδειξη της βεβαίωσης ανεργίας του ΟΑΕΔ (αυστηρά με ημερομηνία έκδοσης Ιουλίου ή Αυγούστου 2017) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.

    Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον πρώτο φιλικό μας αγώνα για την τρέχουσα περίοδο και να στηρίξουν την ομάδα μας σε αυτό το ξεκίνημα της. Τέλος, θα είναι χαρά μας πριν την έναρξη του αγώνα να βραβεύσουμε έναν άνθρωπο που ήταν προπονητής της ομάδας μας στις περιόδους 1997-98, 2000-2001, 2004-2005, γνωστό για το ήθος του αλλά και την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Κώστα Ιωσηφίδη”.

    Comments are closed.