Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας στο οποίο σημειώνεται όττι η νέα Επιτροπή Θεμάτων Προπονητών Ποδοσφαίρου συγκροτούν οι παρακάτω:

    Πρόεδρος: Σουφλέρης Γεώργιος, 6971886778

    Μέλος: Ψυχουδάκης Δημήτριος, 6972400766

    Εκπρόσωπος Σ.Π.Π.: Βακιρτζής Κωνσταντίνος, 6947609109

    Για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλημάτων, τα σωματεία Α’ και Β’ κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο διπλώματος τουλάχιστονUEFA B, ενώ για τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας η πρόσληψη προπονητή είναι προαιρετική.

    Επίσης, όλοι οι προπονητές και βοηθοί προπονητές, καθώς και οι εκτελούντες χρέη προπονητή, τόσο στις ανδρικές ομάδες, όσο και στα τμήματα υποδομής, προκειμένου να εισέλθουν και να παραμείνουν στον πάγκο της ομάδας τους υποχρεούνται να προμηθευτούν από την ΕΠΣ Καβάλας Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, σε διαφορετική περίπτωση απαγορεύεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

    α. Για τις κατηγορίες Α’ και Β’ οι προπονητές προκειμένου να προμηθευτούν το Δελτίο Πιστοποίησης πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν στην Ένωση:

    1. Αντίγραφο διπλώματος UEFA B και άνω

    2. Ταυτότητα τριετίας UEFA σε ισχύ

    3. Βεβαίωση Σ.Π.Π. ότι είναι μέλη και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στον κανονισμό προπονητών ποδοσφαίρου ΕΠΟ.

    4. Για την Α’ Κατηγορία, αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας, θεωρημένο από τη Δ.Ο.Υ.

    5. Παράβολο

    6. Φωτογραφία.

    β. Για την Γ’ Κατηγορία οι προπονητές που επιθυμούν να προμηθευτούν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

    1. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599 ότι ο αιτών δεν εμπίπτει στα κωλύματα κανονισμών καταστατικού ΕΠΟ κτλ.

    2. Φωτογραφία

    3. Παράβολο

    Για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Κυπέλλου, θα επιτραπεί από τους διαιτητές η είσοδος και παραμονή στον πάγκο των προπονητών.

    Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής ή στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

    Comments are closed.