Bookmarks

    Για παραποίηση της προκήρυξης κατηγορεί τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο πρώην πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, με την κατάργηση της κατηγορίας με τη δημιουργία τριών ομίλων στη Β’ Κατηγορία.

    Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει ότι αυτό αποτελεί παραποίηση του ποδοσφαίρου, όπως κάποτε διατείνονταν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται γκουρού του ποδοσφαίρου.

    Η ανακοίνωση του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Αναλυτικά στην ανακοίνωη που εξέδωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, αναφέρει τα εξής:

    -Σε πληθώρα ανακοινώσεων έχει προβεί τις τελευταίες μέρες η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κ., θέλοντας όπως υποστηρίζουν να αποδείξουν ότι πραγματοποιούν όσα διακήρυτταν πριν τις εκλογές. Βέβαια, είναι διαφορετικό αν βιάζονται να εκπληρώσουν όσα φανερά υπόσχονταν ή αν βιάζονται να εκπληρώσουν τις κρυφές υποσχέσεις που δόθηκαν.

    Εντύπωση και ερωτηματικά προξενεί κατ’ αρχήν η απόφαση του Δ.Σ. να μειώσει το ποσό του παραβόλου των ακαδημιών από τα 400 ευρώ στα 100 ευρώ. Δηλαδή, οι ακαδημίες, οι οποίες έχουν έσοδα και δεν επιβαρύνονται με τα συνήθη έξοδα των σωματείων, θα πληρώνουν σημαντικά μικρότερο ποσό από αυτό που καταβάλλουν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, τα οποία επιτελούν κατά βάση κοινωνικό έργο προσελκύοντας τα μικρά παιδιά στα γήπεδα .

    Κάτι ακόμα που μας κάνει εντύπωση είναι η αγωνιώδης προσπάθεια εκ μέρους της διοίκησης να ενσωματώσει τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας στην Β’ Κατηγορία, καλώντας ήδη σε τρίτη συνάντηση τα σωματεία της Γ’ Κατηγορίας προσπαθώντας να τα πείσουν να συμφωνήσουν με τη δημιουργία τριών ομίλων στη Β’ Κατηγορία. Δηλαδή, πρόκειται να καταργήσουν με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά την Γ’ Κατηγορία.

    Άραγε αυτό δεν αποτελεί παραποίηση του ποδοσφαίρου, όπως κάποτε διατείνονταν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται γκουρού του ποδοσφαίρου;

    Άραγε αυτό δεν αποτελεί παραποίηση της προκήρυξης;”.

    Χαράλαμπος Ευσταθιάδης

    Επικεφαλής της παράταξης

    «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ

    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

    Comments are closed.