Bookmarks

    Φιλικά παιχνίδια από τα οποία οι προπονητές τους έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα έδωσαν το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (19/8), Νέστος Χρυσούπολης και Αετός Ορφανού στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Πιο συγκεκριμένα ο Νέστος στη Χρυσούπολη αγωνίστηκε μπροστά στο φίλαθλο κοινό του και μετά από καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη, νίκησε με σκορ (3-1) τη Δόξα Προσκυνητών ενώ στο Οφρύνιο η ομάδα του Παντελή Ορφανού αναδείχθηκε ισόπαλη με (0-0) με την Κ-20 του ΠΑΟΚ, μετά από μία ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση. Στη Χρυσούπολη ο Νέστος ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρώτο 20λεπτο αλλά στη συνέχεια ήταν πολλά καλός απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών και 35` μπήκε μπροστά στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Φαμπιόλ και πλασέ του Μιχαηλίδη έγινε το (1-0). Στο 43` με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Μιχαηλίδης διαμόρφωσε το (2-0). Στο 58` ο Μαϊδανός κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει το (3-0). Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά σε (3-1) στο 68` με σκόρερ με τον Κατσαρό. Να σημειώσουμε το ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης Αντώνης Λαδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης, Αϊβάζογλου, Ναουμίδης, Χούσινετς, Μπούτος, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Μιχαηλίδης, Φαμπιόλ, Μαϊδανός.

    Αγωνίστηκαν και οι: Μαρμαρέλης, Διαμαντής, Ματθαίου, Κογκελίδης, Κλοκίδης.

    Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Φουρκάν, Περσίδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Χακάν, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Βιόπουλος, Βάσκος.

    Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδοχίδης Γ, Ξενοδοχίδης Η. Βούλγαρης, Κατσαρός.

    Comments are closed.