Bookmarks

    Στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Αγίου ενδόξου νεομάρτυρα Θεοδώρου, του εξ Οφρυνίου των Δαρδανελλίων, που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Αυγούστου, το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου ο Δήμος Παγγαίου βράβευσε τον Αετό Ορφανού για την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

    Η πετυχημένη εκδήλωση να σημειώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πλατεία του Οφρυνίου και παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιαδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Όλγα Αμπατζιά και Χρήστος Γκέντσογλου, πλήθος κόσμου. Πολλών φιλάθλων και βέβαια η διοίκηση του Αετού Ορφανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Λαμπίδης από τα χέρια του δημάρχου Παγγαίου, ο οποίος πήρε και μια ακόμη πλακέτα από τον Σύλλογο Γυναικών Οφρυνίου για τη συνολική του προσφορά στην ομάδα του χωριού τα τελευταία 20 χρόνια. Επίσης, απονεμήθηκαν μετάλλια στους πρωταθλητές Ε.Π.Σ. Καβάλας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

    Από την πλευρά του μάλιστα ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιαδης στον σύντομο χαιρετισμό του δεσμεύτηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί το έργο ανακατασκευής του γηπέδου του Οφρυνίου, ενώ τα έργα στην κερκίδα, τα αποδυτήρια και στους χώρους υγιεινής, θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου προκειμένου ο Αετός Ορφανού να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατόν στη φυσική του έδρα, για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


    Comments are closed.