Bookmarks

    Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Παγκάκη, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας ενώ την περίοδο 2014-15 ήταν στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

    Βέβαια η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Νσον Α.Ο.Κ. κινούνται για την απόκτηση δύο παικτών οι οποίοι θα ενισχύσουν τον χώρος της μεσαίας γραμμής της ομάδας και ενός επιθετικού έμπειρου. Και στις τρεις περιπτώσεις  όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί, συζητήσεις έχουν γίνει και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των “Αργοναυτών” η οποία μπαίνει στην δεύτερη εβδομάδα και η οποία κυλάει ομαλότατα. Μάλιστα το μεγαλύτερο βάρος από τον προπονητή του Α.Ο.Κ., Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του πέφτει σε θέματα τεχνικής και φυσικής κατάστασης και το σίγουρο είναι ότι όσο κυλάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Από την πλευρά του μάλιστα ο Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις που έκανε και αναφερόμενος στην προετοιμασία του Α.Ο.Κ., υπογράμμισε τα εξής:

    -«Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα είναι 3 εβδομάδες στην Καβάλα με την ανάλογη ένταση. Τις δύο πρώτες εβδομάδες δυνατά, την 3η ακόμα πιο δυνατά και την 4η εβδομάδα θα πάμε στον Βώλακα. Θα κάνουμε τα φιλικά μας παιχνίδια και πιστεύω ότι με πολύ υπομονή, πίστη και δουλειά θα καταφέρουμε αυτά τα παιδιά που έχουν ικανότητα να δημιουργήσουν έναν ανταγωνιστικό Α.Ο.Κ.. Τα φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν και επίσημα από την διοίκηση, όμως πέρα από τον ΠΑΟΚ (στις 13/8), έχουμε φιλικό παιχνίδι με ομάδα της κατηγορίας στις 20 Αυγούστου, στις 27 του μηνός θα παίξουμε ή στον Βώλακα ή στην Καβάλα, στις 3 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και την τελική «πρόβα» που θα έχουμε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου με δύο παιχνίδια πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

    Comments are closed.