Bookmarks

    Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Άγγελο Παπαστεριανό. Προηγούμενη του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ενώ μετρά και 61 συμμετοχές στην Β’Εθνική με τις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2014-15) και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2012-14). 

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2017-18: Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών είναι το εξής:

    13 Αυγούστου: Α.Ο.Καβάλα-ΠΑΟΚ

    20 Αυγούστου: Α.Ο.Καβάλα -Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

    3 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Ξάνθης-Α.Ο. Καβάλα

    9 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ Καβάλας-Α.Ο.Καβάλα

    10 Σεπτεμβρίου: Ορφέας Ελευθερούπολης-Α.Ο.Καβάλα

    Ικανοποίηση για την προετοιμασία

    Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι ικανοποίηση επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. από την προετοιμασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για δεύτερη εβδομάδα. Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν διάθεση και μεγάλη όρεξη στις καθημερινές προπονήσεις ενώ να τονίσουμε ότι όσο κυλάει η προετοιμασία τόσο οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν. Από κει και πέρα το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν αποκλείεται άμεσα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα και αυτός μπορεί να είναι ο 22χρονος Παναγιώτης Κυφωνίδης που πέρυσι ψωνίζονταν στο Νέστο Χρυσούπολης. Από κει και πέρα στον Α.Ο.Κ. στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στην απόκτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα διακρίνονται για την εμπειρία τους και θα ενισχύσουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης των “Αργοναυτών”. Ήδη οι κρούσεις έχουν γίνει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

    Comments are closed.