Bookmarks

    Με τα χαμόγελα αισιοδοξίας να είναι δεδομένα και με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η Καβάλα BC στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο πλαίσιο της συμμετοχής της, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

    Στην πρώτη προπόνηση το παρόν τους έδωσαν οι 9 νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές, Καπινιάρης, Μιχάλογλου, Πλιούκας, Χονδρόπουλος, Αθανασιάδης, Παντόπουλος, Καραθανάσης, Παππάς, Πιεβάλιτσα και οι παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το περυσνινό ρόστερ, Ετινόσα, Κουμλέλης.

    Να τονιστεί ότι αρχικά στους παίκτες της Καβάλα BC μίλησε ο νέος προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραπιπερίδης ο οποίος παράλληλα να αναφέρουμε ότι παρουσίασε και τους νέους παίκτες.

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Καβάλα BC Βαγγέλης Παππάς ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    «Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α2. Φτιάξαμε το ρόστερ έτσι όπως ήθελε ο προπονητής χωρίς καμία παρέμβαση πάνω σε αυτό. Μάλιστα πολλές φορές βάλαμε χρήματα παραπάνω, μόνο και μόνο να μην έχει τη δικαιολογία κανένας ότι δεν έχουμε μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Η ομάδα έχει σαν στόχο την επάνοδο στην Α2 που τόσο άδικα έφυγε από αυτήν. Θέλει να γυρίσει γρήγορα στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το θέλει η διοίκηση, το θέλει το προπονητικό τιμ, το θέλετε όλοι σας. Πάνω απ` όλα το θέλει η πόλη της Καβάλας. Ξεκαθαρίζω ότι ο στόχος είναι να φτάσουμε σ` ένα επίπεδο που όλοι μας να είμαστε εντάξει. Εσείς να είστε εντάξει αγωνιστικά και εμείς να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις απέναντι σας. Για μας το πρώτο χαρακτηριστικό που θέλουμε είναι να είστε καλοί χαρακτήρες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνονται στα αποδυτήρια πράγματα που θα είναι δυσάρεστα για όλους».

    Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής της Καβάλα BCΑνδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε τα εξής:

    -« Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου μετά από 10-11 χρόνια, στο πόστο του πρώτου προπονητή της Καβάλα BC. Σίγουρα ο στόχος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά και την πόλη. Η ομάδα, διοίκηση της, και ο πρόεδρος κάνουν μια υπέρβαση στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι, με στόχο την επάνοδο στην Α2 κατηγορία. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα έχει 9 νέα πρόσωπα, είναι καλοί παίκτες όλοι τους και πρέπει μέσα από τη δουλειά με τους άλλους τρεις να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος. Αν καταφέρουμε και πείσουμε τον κόσμο της Καβάλας που έχει μια μπασκετική παιδεία να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας, θα έχουμε καταφέρει ένα πολύ μεγάλο μέρος του στόχου μας, έχοντας κερδίσει και τα ματς εντός έδρας. Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στη θέση 5. Είμαστε σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες».

    Comments are closed.