Bookmarks

    Είχε διαφανεί στην προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξης του του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Χαράλαμπου Μπάμπη Ευσταθιάδη ότι θα ακολουθούσε τη νομική οδό για την ακύρωση των εκλογών της ένωσης, καθώς όπως τονίζει το αποτέλεσμα «δεν προήλθε από την αληθινή βούληση των παραγόντων των σωματείων».

    Με νέα ανακοίνωση της Πολιτιστικής Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Κίνησης το επιβεβαιώνει:

    -«Επειδή, κρατάμε τις υποσχέσεις μας, σας ενημερώνουμε ότι ήδη προβήκαμε στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων με αίτημα προσωρινής διαταγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας, με αίτημα την ακύρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Κ. την 12/08/2017. Ο λόγος που προχωρήσαμε σε αυτήν την ενέργεια, είναι ότι οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με παράνομο τρόπο, καθώς η συμμετοχή κάποιων σωματείων βρίθει ελλείψεως τυπικών προϋποθέσεων. Η προσωρινή διαταγή πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη, 17/08/2017. Δικής μας ευχή είναι να αναγνωριστεί η ανομία που επικράτησε και να έχουμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

    Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Καλαντζή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι χαιρόμαστε που  δεν δίστασε να ξεμπροστιάσει την παράταξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Ουσιαστικά, με τα λεγόμενα του κ. Καλαντζή αποδείχθηκαν περίτρανα τα όσα αναφέραμε στη χθεσινή επιστολή μας και αναγνωρίστηκε για ακόμη μία φορά το ήθος της δικής μας παράταξης.

    Υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα στα σωματεία και θα πολεμήσουμε την αδικία και αυτό κάνουμε».

    Comments are closed.