Bookmarks

    Κρούση στον ποδοσφαιριστή Αλέξη Μπρατσιάνι έκανε ο Νέστος Χρυσούπολης και πλέον περιμένει την απάντηση του επιθετικού ο οποίος όπως είναι γνωστό κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρική περιόδου, αρχικά αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κ. και στη συνέχεια στον Εργοτέλη.

    Σύ,φωνα με πληροφορίες μας μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει διαφορά σε οικονομικό επίπεδο μετά την αρχική συζήτηση που έγινε. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη ενδιαφέρθηκε και για τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσίτση ο οποίος να θυμίσουμε το ότι αγωνίστηκε στο Νέστο την περίοδο 2015-2016 ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχε μετακομίσει στην Καβάλα για να αγωνιστεί στον Ηρακλή Καβάλας. Επίσης Γιώργος Τσίτσης αγωνίστηκε και στον Ορφέα Ελευθερούπολης την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

    Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση του Βούλγαρου Ετόφ να τονίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να κριθεί η απόκτηση του. Γενικότερα η εβδομάδα που διανύουμε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα καθοριστική για το μεταγραφικό κομμάτι στην ομάδα του Νέστου η οποία θα δώσει το πρώτο φιλικό της παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στις 12 Αυγούστου με αντίπαλο την Κ-20 της Ξάνθης.

    Comments are closed.