Bookmarks

    Με τεχνικό «δίδυμο» τους προπονητές Γιώργο Κούντουρα και Ηλία Δερβεντζή θα συνεχίσει το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ποταμουδίων Καβάλας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.

    Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι πρωταρχικός στόχος, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Ηρακλή Καβάλας, είναι να αξιοποιηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του συλλόγου και για το σκοπό αυτό, την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 8μ.μ., στο «Βερούλειο» γήπεδο, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προέδρου, των προπονητών και των γονέων των ποδοσφαιριστών των τμημάτων εφήβων και ανδρών, για τον καθορισμό των στόχων και της λειτουργίας της α΄ ομάδας.

    Η Ακαδημία του Ηρακλή

    καλωσορίζει τον Ισαάκ Κουτσοκλένη

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ηρακλή Καβάλας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισαάκ Κουτσοκλένη, ο οποίος είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα προπονητή ποδοσφαίρου. Επίσης, είναι διπλωματούχος προπονητικής ποδοσφαίρου σχολών της Ε.Π.Ο. (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) UEFA B και πτυχιούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος Μaster in Biomedicine – Sport science and Human Performance, του Halmstad University της Σουηδίας. Να υπογραμμιστεί ότι στο παρελθόν διετέλεσε προπονητής ποδοσφαίρου στην Ακαδημία «Ελπίδες» Καβάλας στα τμήματα κάτω των 11 και κάτω των 9 ετών, προπονητής φυσικής κατάστασης στον Α.Ο. «Καβάλα» στην ανδρική ομάδα και στην ομάδα κάτω των 20 ετών, προπονητής στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Ο. Καβάλας στο τμήμα κάτω των16 ετών και προπονητής στον οργανισμό UK International Soccer σε ποδοσφαιρικά camp και σε συνεργασία με ποδοσφαιρικές ομάδες στις Η.Π.Α. (Λος Άντζελες, Πόρτλαντ, Σιάτλ). Η Ακαδημία του «Ηρακλή» καλωσορίζει τον Ισαάκ Κουτσοκλένη και του εύχεται καλή επιτυχία.

    Comments are closed.