Bookmarks

    Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει η προετοιμασία των “Αργοναυτών” στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ουδείς γνωρίζει πότε θα μπει στην αφετηρία.

    Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι στον Α.Ο.Κ. το θέμα των επαφών με τους θεσμικούς αλλά και αθλητικούς παράγοντες της Καβάλας συζητήθηκε και συμφωνήθηκε κατά την διάρκεια του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Έτσι λοιπόν σε πρώτη φάση οι εκπρόσωποι των “Αργοναυτών” θα επιδιώξουν να συναντήσουν τους 3 βουλευτές της Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Εμμανουηλίδη, Κ. Μορφίδη και Γ. Παπαφιλίππου καθώς επίσης και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στο πρόγραμμα υπάρχει η πρόθεση για συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. ενώ να τονίσουμε ότι έγινε η συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Τάσο Καρασαββόγλου, όπως επίσης και με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

    Εν αναμονή της άφιξης του Κ. Ανυφαντάκη

    Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά του Α.Ο.Κ. που βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, να σημειώσουμε ότι, οι διοικούντες του Ερασιτέχνη βρίσκονται καθημερινά σε επικοινωνία με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, που όπως είναι γνωστό βρίσκεται από τα μέσα Ιουνίου στη Ρόδο προκειμένου να παρακολουθήσει την σχολή για την απόκτηση του πτυχίου UEFA Pro. Η σχολή αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και στην Καβάλα αναμένεται να βρεθεί για να πιάσει δουλειά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονιστεί ότι η πρώτη του Α.Ο.Κ. για τη νέα χρονιά λοιπόν προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στην Καβάλα 3 μέρες πριν μιας και στις 28 και 29 του μηνός θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι μετρήσεις. Τέλος να αναφέρουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κρυονερίου το οποίο να θυμίσουμε ότι η πρώην Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. δημιούργησε το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

    Comments are closed.