Bookmarks

    Με την απόκτηση του έμπειρου σκόρερ Δημήτρη Αθανασιάδη και τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Ιάσωνα Παντόπουλο, άνοιξε ο κύκλος των μεταγραφών για την Ένωση Καλαθοσφαίριση Καβάλας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη απέκτησε τον Δημήτρη Αθανασιάδη και τον Ιάσωνα Παντόπουλο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές οι οποίες θα συνοδευτούν με ανάλογες ανακοινώσεις.

    Ο Δημήτρης Αθανασιάδης

    Ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Αθανασιάδης αποτελούσε στόχο της ομάδας της Καβάλας και πέρσι, όταν προετοιμαζόταν για την Α2 Εθνική, ωστόσο λόγο επαγγελματικού φόρτου η μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Αθανασιάδης ήταν πρώτος σκόρερ στην Γ’ Εθνική, τόσο με την φανέλα της Αγία Βαρβάρας όσο και με τον Αστέρα όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Έχει αποδείξει πως ιαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας περάσει από πολλές ομάδες από το 2002 οπότε και πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα στον Μακεδονικό και στη συνέχεια ακολούθησαν, ΚΑΟΔ, Απόλλων Πάτρας, Ηρακλής, Δάφνη, ΜΕΝΤ και Κόροιβος.

    Ο Ιάσωνας Παντόπουλος

    Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιάσωνα Παντόπουλο, αποτελεί παιδί της παραγωγικής διαδικασίας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης που μεταγράφηκε στον Άρη και επιστρέφει στην Καβάλα, έχοντας περάσει και από την εφηβική ομάδα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και από τις Εθνικές ομάδες προπαίδων και παίδων. Φέτος να αναφέρουμε ότι ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής Ιάσωνας Παντόπουλος, συμμετείχε με την ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στη Λεμεσό της Κύπρου κατακτώντας την 2η θέση.

    Comments are closed.