Bookmarks

    Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου το απόγευμα τελικά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω της κοίμησης του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου.

    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια του για την κοίμηση του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου.

    Παράλληλα τονίζει ότι λόγω του πένθους, ο αγιασμός για την ποδοσφαιρική μας ομάδα αναβάλλεται για την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη (18:30).

    Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των “Αργοναυτών” να σημειώσουμε το ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας είναι σε εξέλιξη και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τον τελευταίο καιρό κυρίως στην απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενισχυθεί το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι θέμα χρόνου οι σχετικές ανακοινώσεις.

    18 Responses to “Αναβάλλεται για την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου ο αγιασμός του Α.Ο.Κ.”