Bookmarks

     Την ερχόμενη Τετάρτη (19/7) θα βρίσκεται στην Καβάλα ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης και το σίγουρο είναι ότι η άφιξη του από την Κρήτη αναμένεται να δρομολογήσει αρκετά πράγματα στους “Αργοναύτες” σε ότι έχει να κάνει κυρίως με το αγωνιστικό κομμάτι.

    Μάλιστα να τονίσουμε το ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης θα έχει στις αποσκευές του όλες εκείνες τις σημειώσεις με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο στόχαστρο προκειμένου να αποκτηθούν. Σε κάποιους από αυτούς να αναφέρουμε ότι έγιναν προτάσεις και αναμένονται απαντήσεις, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών που θέλουν να τους προωθήσουν στον Α.Ο.Κ. με τις μεριπτώσεις να εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια. Μία από αυτές έχει να κάνει με την περίπτωση του Σερραίου σέντερ φορ Δημήτρη Γαϊδαρτζή, που πρώτοι φέραμε στο φως της δημοσιότητας. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι έτσι όπως εξελίσσονται κάποια πράγματα στον Α.Ο.Κ. και με την άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εξελίξεις, και ανακοινώσεις μεταγραφών.

    Από κει και πέρα βέβαια να θυμίσουμε ότι στον Α.Ο.Κ. υπάρχουν και κάποιοι παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και για τους οποίους η διοίκηση καταβάλει προσπάθειες για να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας. Χαρακτηριστική είναι οι περίπτωση του ποδοσφαιριστή Τουμανίδη, ο οποίος βρέθηκε τα τελευταία 2 χρόνια στον Α.Ο.Κ. και στο «Ανθή Καραγιάννη» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Στον Α.Ο.Κ. μάλιστα να αναφέρουμε ότι θέλουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος του ποδοσφαιριστή είναι πρώτα η Β’ Εθνική. Σε ότι έχει να κάνει με την την περίπτωση του Κεφαλά, είναι επίσης δύσκολη, μιας και οι δικές του οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης δύσκολα θα παραμείνει στην Καβάλα.

    Comments are closed.