Bookmarks

    Ανοιχτό και σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο του Α.Ο.Κ., τις τελευταίες ημέρες με δεδομένη τη στάση που κρατάνε κάποια μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και επιμένουν στην επιλογή του.

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένας από τους τέσσερις προπονητές που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μέχρι τώρα αφού έχουν προταθεί και τα ονόματα των Άγγελου Διγκόζη, Μάκη Κατσαβάκη και Στέλιου Ιγνατιάδη. Τα τελευταία δύο τρία όμως εικοσιτετράωρα τα σενάρια πληθαίνουν για τον τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. υπάρχουν κάποια μέλη του, τα οποία επιμένουν για την επιστροφή του. Με βάση τα τελευταία δεδομένα, ο Κρητικός τεχνικός, πολύ γνώριμος στην αθλητική κοινωνία της Καβάλας και ιδιαίτερα αγαπητός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καθίσει στον πάγκο των “Αργοναυτών” στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πληροφορίες μάλιστα σημειώνουν ότι κάποια μέλη του Ερασιτέχνη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον Κώστα Ανυφαντάκη είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ώστε να αναγνωρίσουν τις προθέσεις του Κρητικού τεχνικού.

    Πάντως το μόνο βέβαιο είναι το ότι από την πλευρά της η διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι αποφασισμένη να κλείσει το θέμα του προπονητή το συντομότερο δυνατόν ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της ομάδας. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θα συνεδριάσει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, σχετικά με τον προπονητή ο οποίος θα είναι επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου των “Αργοναυτών”.

    Comments are closed.