Bookmarks

    Την πρώτη συνάντηση του με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στο καφέ Άπαρτο, στην παραλιακή οδό της Καβάλας, πραγματοποίησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017.

    Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ. η οποία θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του Ερασιτέχνη έδωσε το στίγμα των δεδομένων που θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια που θα καταβληθεί.

    Ο μεγάλος στόχος, όπως υπογραμμίστηκε είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων, για να γίνει η ομάδα ξανά ελκυστική και να αποκτήσει τη χαμένη αίγλη της. Επίσης, να κερδίσει νέους φιλάθλους και να ξαναβρεί τον «μητροπολιτικό» της χαρακτήρα. Επιμέρους στόχοι είναι, η επιστροφή στο ποδόσφαιρο που αγάπησαν οι φίλαθλοι, η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και το «νοικοκύρεμα» του συλλόγου.

    Στην προσπάθεια αυτή όπως υπογραμμίστηκε οι πόροι είναι περιορισμένοι, για το λόγ αυτό αυτό οι διοικούντες απευθύνουν κάλεσμα για συσπείρωση, προς όλες τις δυνάμεις που αγαπούν τον Α.Ο.Κ. και επιθυμούν να γίνει πρωταγωνιστής σύλλογος. «Εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να «παλέψουμε» και να μην εγκαταλείψουμε. Και δεν θα το πράξουμε. Το εύκολο θα ήταν να «σηκώσουμε τα χέρια ψηλά». Το δύσκολο ήταν αυτό που πράξαμε, τη στιγμή που, δυστυχώς, δεν προέκυψε άλλη λύση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι, πραγματικά, «οικογένεια» και με το έργο μας, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που μοιράστηκε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης. Τις επόμενες ημέρες όπως τονίστηκε θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, ενώ θα παρουσιαστεί και το πλήρες οργανωτικό πλάνο του διοικητικού συμβουλίου. Σε αγωνιστικό επίπεδο όπως τονίστηκε θα αποκτηθούν νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες όπως και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, θα γίνουν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες και με οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια.


    Comments are closed.